Merhaba ailem Bugün motorumu servisten büyükbi sevinçle aldıktan sonra evime doğru gidiyordum sağ şeritten sol şeride sinyalsiz bi sekilde geçen bi öküz yüzünden dengemi kaybettim ama sonra tekrardan toparladım ve yola devam ederken bu öküz önümdeydi hala pilakası 34 sat 697 bu öküz tekrar bi şey yapablir diyerekten aracı çaprazıma aldım ve devam ettım ve aniden yolum ortasında fren çekti ve aracı sola kıvrıldı ne kadar hızlı manevra alsamda kurtaramadım kazayı ama hafiflettim motorum sola yattı yaklaşık 90 la felan gidiyordum motorun sol kısmı komple çizikler içinde göçük yok sanırım boya ile halledebilirler motoru bunun ardından servise tekrardan götürdüm önümde duran o öküzde hiç bir şekilde araçtan ınmedı bunun aksine hızla yerden uzaklaştı benım hiçbir yerimde birşey yok full koruma dediğimiz şeyin mucizzesini ilk kez yaaşıyorum diğer arkadaşlarada korumasız yola çıkmamalarını tavsiye ediyorum ...Ve burda benim bir hatam varsa ve bu hata sizce ne olabilir ? şimdiden teşekkür ederim herkeze