Bobber Projem ile aranızdayım artık
Merhaba,
Ben Ata Ulucan Kaçıran, İstanbul da yaşamaktayım ve Avukatım. Çok küçük yaşlardan beri tutkuyla sahip olduğum kendi motorumu düzenleyebilme fikrimi artık hayata geçirmeye karar verdim. Çok uzun zamandır motor kullansam da bu fikrim sebebi ile şu ana kadar hiç chopper sahibi olmadım. Ancak Bu hafta kendime bir dd 250 e aldım ve bu motoru gun metal renkli bir brat style bobber haline getirmeye karar verdim.
Öncelikle motomania ile iletişime geçtim ve fikirlerimi paylaştım.
Esasen çok basit şeyler;
-Ape hahger veya z gidon(kanuni tigerların gidonları dahi olabilir)
-bir bobber depo siparişi verdim.(Motomaniadan p.tesi alacağım)
-gun metal mat boya(Göztepe sanayi de boyatacağım)
-beyaz lastik yanakları(atlas yanakta taktıracağım)
-bobber stop seti(sahibinden de muğlalı birinden 2. el buldum 50 TL :))
-sinyal iptali
-arka sırtlık iptali(sele iki kişilik kalacak..malum nişanlımda benle gezsin isterim)
-basit bmx elcikleri
-egzoz susturucularının iptali (motoru satın aldığım gün yaptırdım)
-Air brush ile depoya amblem yapılması(ottoman assassins amblemi)
-balataların kırmızıya boyanması
-gidona sabit alttan bağlama dikiz aynası...vb
Saydıklarım arasından bazılarını tamamladım.
Ancak gidon bir sorunsal haline gelmekte. Malumunuzdur 30 mm gidon, elciklerde 22 mm oluyor. riserler ise 30 mm olduğundan ya yeni riser alınacak ya da buna uygun gidon yaptırılacak. Bu hususta tüm fikirlere açığım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir diğer hususta -ki esasen bir sitemdir- motomania da ki arkadaşlar son derece yardımcı oldular. Aslında Murat bey ile yaptığım konuşmalarda fikirlerimi anladı ve yardımcı olmak için gereğini yaptığını düşünüyorum. Zira bobber depo siparişimi o verdi. Ancak orada ki usta olan arkadaş bana tüm fikirlerimden yapılamayacak olanları anlattı ve Ona hak vererek Ustanın düşünceleri neticesinde bu custom bobber projesini kendim yürütmeye karar verdim.
Gün itibariyle sırf yapabiliyormuyum diye motoru komple soyup tekrar birleştirdim. Hatta bunu yaparken egzozları düşürdüm ve çizdim XD
En nihayetinde her türlü fikre ve yardıma açığım.
Şimdiden burada bulunmaktan çok memnun olduğumu bildirmek isterim.
Teşekkürler