merhabalar motoruma custom yaptırmak ıstıyorum benzın deposunun oldugu yere guzel bıseyler cızdırmek ıstıyorum bu ısten anlayan ve ucret olarak cok fazla bı mebla ıstemıcek bırılerını tanıyomusunz benı yonlendırırsenız cok ıyı olur
Yazdırılabilir Görünüm
merhabalar motoruma custom yaptırmak ıstıyorum benzın deposunun oldugu yere guzel bıseyler cızdırmek ıstıyorum bu ısten anlayan ve ucret olarak cok fazla bı mebla ıstemıcek bırılerını tanıyomusunz benı yonlendırırsenız cok ıyı olur
Bu işten düşük meblağ alacaklarını sanmam. En az yeni bir depo fiyatı kadar ücret alırlar diye düşünüyorum.
şirinevlerdeki motor tamircilerinin olduğu tarafta yapan biri var diye biliyorum ama fiyatlar nasıldır bilmem..
Dövme yaptırmak gibi bu iş, makinanın açılışı 75-100 :)
Dostum bence ucuza kaçma ayhannında dediği dövme işi gibi temiz sağlam bi sanatçı bul biraz kıy paraya sonra pişman oluma ve bir daha para ödeme.
banada çok gelen oluyor:
Hocam Yap bi şöyle en güzelinden portremizi,resmimizi asalım duvara...
'ver parasını yapayım'....
-ne kadar?
'200tl'.....
20 lira vereyim hocam..
"12 adet vesikalık 6TL sağdan düz devam et, tabeladan sağa dön: GörçekFoto"
bu ufak bir örnek.... söz konusu sanat icra etmek olunca insanlar beleşe en güzeli istiyor... ne ki yani bi kalem bi kağıt bi silgi masrafın diyorlar :))) yılların birikmi, ortaya konan eserin işin kalitesi, deneyimi, eğitimi, tecrübesi yok sayılıyor.
bu yüzden güzel ne kadar güzel olmasını istersen okadar da masraflı olacaktır.
ahahah yok ya tabıkı saglam ıs yapsın parasını ıstesın skıntı yok. o anlamda demedım hıc bısey yapmadıgı halde dunyaları ıstemesın anlamında yazmıstım onu ve o tıplerle cok karsılastım egzoz kestırmeye bıle adam neler dıyo yazsam gulersınız yanı :D ben bı arastırım bulursam sızede soylerım fıkrınız olur
şu TT tarhan telli ye airbrush yapan arkadaşa ulaş bence :)