abiler motoruma sol arka sinyal camı lazım ve plakalık kırılmıs bildiginiz tedarik edebilicegim yerler varmı acaba bilgilendirseniz ??
Yazdırılabilir Görünüm
abiler motoruma sol arka sinyal camı lazım ve plakalık kırılmıs bildiginiz tedarik edebilicegim yerler varmı acaba bilgilendirseniz ??
Bende var sinyal cami sag sol fark etmez zaten.plakalik bende ariyorum ama ali ustada yok malesef;( su parca sikintisi ne zaman bitecek cok merak ediorum.celil abi bu mailler ne oldu emre motora gonderdiimiz?son duum nedir bilgin var mi?
Vallahi motoru alali bir seneyi gecti on disli kapagi bulamiyorum.egzoz degistircem yok plakalik aylardir yok.bu seneyi pas gectiler sanirim ;)
Bugun ali ustanin ilk musterisi oldum celil abi;) gece calistigim icin isten cikar cikmaz ali ustaya gittim daha dukkani acmamisti kapida 1saat bekledim ;(arka fren de hep sorun oluyo benim.diskin pistonlari pas yapmis sikismis fren tutmuyodu zar zor ciktim besiktastan yukari.sagolsun hemen halletti dukkani acar acmaz.ole eve gittim.ustaya sordum yeni gelen parcalarda daha cok 150 agirlikli olacakmis 15gun içinde gelcek dedi.insallah gelir ya;) artik parcalarin bulunmasi i istiyorum