Merhaba arkadaşlar motoru temizledikten sonra nasıl ve ne ile parlatabiliriz
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar motoru temizledikten sonra nasıl ve ne ile parlatabiliriz
yapı marketlerde kromaj parlatıcı kremler var onlar olabilir ama çok fazla kullanıldığında kromajı zaman içinde aşındırırmı diye şüphe var net bilğim yok
Ben yağlı yerleri silerken hafiif yağlanmış kurumuş penye benzle oğuşturuyorum ayna gibi oluyor8)
Eyvallah celil abi herzamanki gibi anında cevap 8)
Hoppalaa bugün motoru çkardım iki tur atym dedim biyerde durdum kontağı kapattım telefonla konştm snra kontağı bi açtım hiç bi etki yok marş basmıyor ışıklar yanmıyor saldım motoru vurdurdum öle çalıştı tekrar stop ettim gene açtım kontağı gene çalışmıyor problem neresinde bunun daha motorun plakası evrakları fln gelmedi ilk arızayı çkardı :(
Geçmiş olsun emre siğorta atmıştır veya siğorta ayakları oksit yapmıştır temassızlık yapmıştır elektiriği geçirmiyordur siğorta akünün yanında 8)
İşte o iş biraz zorlu
Önce seleyi sökücen bunun için 1 vida kuyrukta 1 vida oturduğun yerin sağında diğeri solunda toplam 3 vidayı sökücen koltuk çıkıcak sonra
sağ yan nikalaj kapağı sökücen onun için koltuğa bakan üst tarafında şasenin altına doğru 1 sağda 1 solda 2 vidasını sökücen kapağı kendine doğru çekip tırnaklarından kurtarıp alıcan
yan kapağın altında olan nikalaj kare akü kapağının üzerinde tek vidası var onu sökünce aküye ulaşırsın sğorta akünün üstünde arkaya doğru plastık minik kabın içinde sana kolay gelsin 8)