CR0W Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar, bugün benim ambrosia yine yokladı beni durum şöleki ;
çalıştırdım ve üzerinde bir sigara içerken ısınmasını bekledim ve bastım çıktım yola topkapıdan zeytinburnuna giderken e-5 ilerliyordum ilk başta sesi duymadım motorun tepkileri garipleşti sağa çekip kaskı çıkardım ve sesini dinledim sanki benzin bitmiş gibi stop etme çabasındaydı rölanti çok düşüyordu ve gaz vermezsem stop ediyordu (rölantisi normalde iyiydi) benzinmi bitti diye depoyu açıp telefonun ışığı ile içine baktım hatırı sayılır derecede benzin vardıağzına kadar dolu değildi ancak benzin olduğu bayaa bir belliydi gördüm yani neyse tekrar çalıştırdım yine aynı sorun gaz vermezsem stop ediyordu bende yedek depoyu aktif ettim biraz bekleyip çalıştırdım bu sefer rölantide sorunsuz çalıştı ve dönüş yoluna geçtiğimde yedek depoyu kapadım ve yine bu sefer gaz vermezsem stop etmeye başladı ama depoda benzin var görüyorum sizce ne olaki ? ha birde birden gaz verince egsozda pat pat diye patlamalar oldu ufak ufak.
ŞAHSİ FİKRİM:
1) motor 0 olduğu için depoda pislik vardı ki hiç depoyu sıfırlamadan kullandım bugün benzin azaldıysa depo dibinde olan pislik yakın emişini azalttı motorun
2) yakıt emiş sisteminde farklı bir sorun var
3) deponun içinde yabancı bir cisim var ve engelleme yapıyor
4) dört mört yok acemiyim aklıma gelenler bunlar :D