-
Daytona 250
Merhaba abilerim foruma yeni katıldım. Adım furkan ve bu sene ehliyet yaşımı dolduruyorum. Ehliyetsizde olsa vitesli motorsikletler hakkında fazlaca deneyimim oldu.:cheesy: Kısmetse daytona 250 almak istiyorum. Kullananlar sıkıntıları arızaları var mı? Ne derler merak ettim.
Cevaplar için teşekkür ederim, memnun oldum.
-
Poyraz hoş geldin.
Burda kimse motor kötü alma sakın demez burası RegalRaptor forumu 8)
Bence aradığın detayları konuları araştırarak bulabilirsin.
Gönlündeki Motora kavuşman dileğimle
-
Teşekkür ederim hoşbulduk. Tabiki kötülemez:) Merak ettiğim motoru denemedim. Nasıl iyi mi ? Forumu aylardır okuyorum yine de ufak tefek sorular var aklımda
-
Furkan oncelikle aramiza hosgeldin. İnsallah gonlundeki makinaya kavusursun.
2013 mayis ayinda aldim. 8000km oldu. Sifir problem. Super cekici spor gorunum. Kullanimi kolay ve keyifli....
Seni uzmez asla yolda birakmaz. Kesinlikle guvenerek alabilirsin. 100% tavsiye ederim...
-
Peki, forumda okuduğum kadarıyla selesinde sıkıntı varmış? Doğru mudur veya gelen darbeleri fazla mı hissettiriyor ?
-
Teşekkür ederim inşallah alacağım da şu ufak sorunları da halletsem :)
-
Merhaba Furkan aramıza hoş geldin :)
Daytonalar sağlam dayanıklı makinadır sert kullanmaz bakımlarını aksatmazsan makinayı üzmezsen oda seni üzmez yolda bırakmaz 8)
selesi sert yapılıdır ama buda makinanın tarzından kaynaklanır altta yatay şekilde yerleştirilmiş gizli 2 adet sert amortisör vardır göre çukura girdiğindeki darbeyi emmektir yay yoktur bu yüzden esnemez ve yolu sağlam tutar yol tutuşu iyidir
işallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Teşekkür celil abi bir çok yazını okudum çokta işime yaradı, pişmanlık duymamak için:cheesy: