Herkese merhaba ben Tarık uzun süredir takip ettiğim forumunuza nihayet üye olabildim :) Ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım ve memurum , motor arayışlarıma son hızla devam ediyorum en kısa zamanda aranıza katılmak isterim.
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhaba ben Tarık uzun süredir takip ettiğim forumunuza nihayet üye olabildim :) Ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım ve memurum , motor arayışlarıma son hızla devam ediyorum en kısa zamanda aranıza katılmak isterim.
Hoşgeldin Tarık kardeş. İnşallah aradığın motora en kısa zamanda kavuşursun.
teşekkür ederim. Bir tane motor buldum gerekli görüşmeleri yapıcam satan arkadaşla en kısa zamanda.
Merhaba Tarık aramıza hoş geldin :)
İşallah baktığın motorla anlaşır kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşurşun 8)
tekrar teşekkürler , linkini atıp beğendiğim motor hakkında görüşlerinizi almamda sakınca var mı ?
Bir arkadaş daha bu makinayla ilğileniyor ona dediğimi sana yazayım makina temiz o gibi alınabilir şu an için sıfırını (2012 model) aynı fiyata veren bir denizli bayisi var ama sıfırın 400 tl gibi plaka ruhsat ve + nakliye masrafı masrafı var karar sizin aşağı linki yapıştırıyorum 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44005170/detay
bikaç güne daha ihtiyacım olacak ztn doğru kararı verebilmem için ,görüşleriniz için de tşk. ederim