-
Merhaba
Merhaba
Uzun zamandır motorsiklet almayı düşünüyordum.Maddi yönden ancak şimdi imkanım oldu.Motor araştırmalarım sırasında forumdan oldukça çok yararlandım.Regal Raptor 150-e aldım.Şimdilik memnunum.Acemi olduğum için yeni yeni alışıyorum.Ehliyet sınavımı da geçtim.Çok yakında yollarda olacağım sanırım.Burdaki bilgiler işimi oldukça kolaylaştırdı.Bunun için siteyi kuranlara teşekkürlerimi sunarım.
-
motordan memmunmusun? gücü, hızı, serilik, yakıt, ve balansörlü olması titreşimi kesmiş mi? bilgi verirsen sevinirim.
-
Hayırlı olsun.. Temiz temiz kazasız belasız binmeniz ümidiyle.. Yüce Celil "Tanışma bölümünde tanışma başlığı açarsanız sii daha iyi tanıyabiliriz" demeden ben diyim. Çok serttir de kendileri, arada bir dövdüğü de oluyo :mrgreen:
-
Merhaba Zeynep aramıza hoş gelsin :)
Yeni motorun ve ehliyetin hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin 8)
-
Aramıza hoş geldin, kazasız belasız güzel günlerde motorunu kullanırsın inş. 8)
-
hoşbulduk.tesekkür ederim.motordan memnun musun demişsiniz de zaten yeni yeni kullanıyorum henüz bu soruları cevaplayacak kadar uzman değilim ne yazıkki.Ama bilmiyorum motor ararken baktıklarım arasında en iyisi buydu.