-
iyi forumlar
herkese iyi akşamlar. istanbuldan furkan ben. motor sevdalısı bi gencim. rr spyder 250 almaya karar verdim sonunda. en yakın zamanda da sizlerle birlikte yol yapmak isterim. forumla ilgili başımdan geçen olayı anlatmadan edemiycem :) 2014 fuarında bi standta görevliydik çok yakın bi arkadaşımla. ikimizde spyder 250 almaya karar verdik. madem motor belli foruma üye olalım bilgi ve yardım alırız diye düşündük. üye olduktan sonra sigara içmek için gittik ve geldiğimizde adminimiz celil abi standımızda oturuyodu ve kayıt olduğumuzu görmüştü. sayfayı açık unutmuşuz bilgisayarda. böylece tanışmış olduk. kader mi tesadüf mü bilemem ama çok şaşırdım :D
-
Merhaba Furkan aramıza hoş geldin :)
Fuarda gerçekten çok büyük bir tesadüf eseri sizin bilğisayarı açık bırakmanız sonucunda açık olan sayfanın bizim forum sayfası olduğunu gördük ve bizde kim bu yeni arkadaş diye meraklandık sizin gelişinizi gözledik herşeyde bir hayır vardır derler bu kadar hızlı kayıt olduğunuz anda forumdan arkadaşlarla ve admin'le tanışmak çok özel bir durum oldu işallah kısa sürede spyder'lerinize kavurşursunuz birlikte yollar yapar gezeriz bizler her konuda elimizden gelen yardımı yaparız 8)
-
heheh :mrgreen: enteresan olmuş. Hoşgeldin biraderim :happy:
-
Hoş geldin Furkan, gönlündeki motora biran önce kavuşursun inş. 8)
Bencede Celil Abi, en hızlı interaktif iletişim ancak bu kadar olur :mrgreen:
-
aklımda spyder 250 vardı. üye olduğumdan beri her konuyu okuyorum spyder hakkında öğrenebildiğim herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. kararım kesin şu bi kaç ay içinde alıcam spyder 250 :)