-
Ankara'dan selamlar
Merhabalar arkadaşlar.
Adım Sedar. 31 yaşındayım ve hazır giyim sektöründe yönetici olarak çalışıyorum. Her ne kadar KTM 640 adv motorum olsa da 2. el İst. dan almış oluğum bu motoru 1 metre bile süremediğim den dolayı (motorcular arasında en az 1 kere kazık yemek adetdenmiş.) tecrübesiz yeni başlayan biriyim. Aralık sonu gibi (sıfır) beyaz 250cc bir daytonayı alarak tatsız hatıralara sünger çektim. Havaların kötü olması (bu arada sağlam da bisiklet sürerim kışı sallamam normal şartlarda ama geçtiğimiz sonbahar da sağlam bir rahatsızlık atlattım biraz dikkatli olmam lazım) nedeniyle hala sandığında durmakta.Birkaç haftaya hakettiği yer olan yollara çıkma vaktinin geldiğini düşünüyorum.Gerek beraber yol yapma gerek bilgi/tecrübe ve muhabetten paylaşımı adına özellikle Ankaralı arkadaşlarla ilerliyen vakitlerde bi' araya gelmek isterim.
Herkese şimdiden teşekküreder ağız tadıyla motorlarını eskitmelerini dilerim.
İyi akşamlar.
-
Sedar, aramiza hos geldin. Cok guzel motor tercih etmissin. Bendede daytona beyaz 250 var.. Guzel tercih.. Hayirli olsun
-
Merhaba Serdar aramıza hoş geldin :D
Tatsız başlayan motor maceran işallah yeni Daytona ile keyife dönüşecek bundan sonra sıkıntısız motor sürmenin tadını çıkarırsın nazar 8)
-
Hoşgeldin Serdar aramıza.
-
Aramıza hoşgeldin , ilerleyen süreçte(havalar ısınınca :P ) tanışma imkanımız olur ve beraber etkinlikler yaparız 8)
-
Hoş geldin serdar abi bisikletde iyi o da ikiteker sonucta motosiklet inde hayirli olsun tekerine tas degmesin saglicakla kal
-
Hayırlı olsun serdar Önceki daytonada sıkıntı neydi?
-
SERDAR ARAMIZA HOŞGELDİN aNKARA2DA BEYAZ DAYTANA CILAR OLARAK ÇOĞALIYORUZ HAVALAR GÜZELLEŞSİN GRUP SÜRÜŞLERİ APARIZ ARTIK :D8)8)8)
-
Hoşbulduk. Herkese teşekkürederim. Ankara da yapılacak etkinliklere zaman buldukca katılmak için forumu takip etmeye devam edeceğim.
Sonrun yaşamıs oldugum önceki motorum Daytona değil KTM 640 adv modeliydi.