Arkadaşlar merhaba .Son zamanlarda motorun egzosundan çat çat diye ses gelmektedir.Sankı pıslık atıyor gıbı bunun sebebı aldıgım benzınden mı yoksa tozlanmasından mı ne gıbı bır ıslem yapabılırım
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba .Son zamanlarda motorun egzosundan çat çat diye ses gelmektedir.Sankı pıslık atıyor gıbı bunun sebebı aldıgım benzınden mı yoksa tozlanmasından mı ne gıbı bır ıslem yapabılırım
Celil bey ben motoru kış sebebiyle bir kaç ay kulanmadim malum havalar düzelmeye başladığında çıkardım biraktigimda herhangi birşey yoktuu durduk yerde olabilme ihtimali varmi ve karışık yerlerden benzin aldim
Kışın yatan motor ilk çalışmaya başladığı zamanlarda bujiden veya benzinden düzensizlik yapabilir bujiyi söküp temizle düzelmezse yedek varsa değiştir dene yine düzelmezse depodaki benzin bitinceye kadar kullan sonra güvendiğin bir benzinciden benzin al yine düzelmezse karbiratöre baktırmak lazım
Bence en kuvvetli olasılık benzinin kötü olması önceliği ona verebilirsin kolay gelsin 8)
hımm tesekurlerr
Celıl bey tekerleklerın hava basınları ne sekılde olması gerekıyor aldıgımdan bu yana havalarını hıc kontrol etmedım.Bunları sormaktakı sebebım hem yenı gelen arkadaslara bılgı nıtelıgınde olması hemde bızımde faydalanmamız.Malum web sıtelerınde pek acıklayıcı bılgıye ulasamıyoruz.Yardımlarınızı beklıyorum tesekuler
32psi basılıyor forumu biraz kurcalıyalım 8)