Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var dd 150e kullaniyorum 2700 km de motorumda 1 haftadır gaz verince birkaç saniye sonra cızırtı sesi geliyor nedendir acaba?
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var dd 150e kullaniyorum 2700 km de motorumda 1 haftadır gaz verince birkaç saniye sonra cızırtı sesi geliyor nedendir acaba?
tam olarak motor blogunun altındanmı gelıyor ?
cızırtı sesi tam olarak nereden geliyor detay bilgib verebilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.
Yani bana motordan geliyor gibi egzoz dan gelmiyor baktim ram anlayamadim dururken bosta pek yapmiyor seyir halindeyken motor bologunun ust tarafi gibi
bende buna benzer bır sorun vardı şıkır şıkır ses gelıyordu koltugun 2 karıs altında yaklasık 2 parmak uzunlugunda bır vıda var o gevsemıs motorcuya goturdum sen bu motorla tekere falan mı geldın dedı bu cok gorulmeyen bırsey dedı yok abı dedım chopper bu ne tekerı falan neyse o vıda gevsemıs ıyıce sıktı hıc bır sorun kalmadı belkı senınd bu yuzden olablır bır nedenıde yan kapaklar olablır gderken onlara elınle bastır zırıltı kesıleblır motor kapaklarıda gevsemı olablır
bendede var o sorun sadece gaz verince geliyo.Durduğu yerde gaz verincede değil hareket halinde hızlı giderken ince cılız bi ses geliyo bende bilmiyom neden yaptığını:?
zincir gevşemiş olabilir bende de aynı sorun wardı motor kısmında cızırtı sesi :D
Acaba yag eksilmesinden ve yagin ozelliginin bozulmasindan yaparmi
ben yağı yeni değiştirdiğim halde yapıyo ondan değildir.