Bizim motorların taşıt alım vergisi ne kadar oluyor? Bilgisi olan var mıydı?
Yazdırılabilir Görünüm
Bizim motorların taşıt alım vergisi ne kadar oluyor? Bilgisi olan var mıydı?
jedaykin dostum bu linke bir bakıver oralarda yazıyor olması gerekli
http://www.regalraptor.net/forum/vie...i.html&theme=4
ben cuma günü ödedim 32 ytl..
Bu küçücük aletlerdende plaka vergisi alıyorlar ya helal olsun bu hükümete zaten her yerde araba gibi ödeme yapıyoruz köprü otoban falan bir de plaka vergisiymiş ödiyeceğiz başka çaremiz yok kanuna boynumuz eğri 32 ytl ödeyeceğiz Sayın unakıtan mutlu olsun
250cc 32 ytl ise 500cc 64 ytl.mi olacak şimci :P :P :P :P :P
Benmi yanlış okuyorum arkadaş satıştaki noter masrafınımı soruyo yoksa yıllık motorlu taşıtlar vergisinimi
ee o zaman 1000 likler 128 mi olacak 1500 lükler ise 192 ytl mi :lol: :lol: :mrgreen: :P :P :PAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ödemezsek cezası ne oluyor gerci sonuçta satarken yine alıyorlarda satmayacak ve antika yapacaksam (yani babadan evlada kalacaksa)
vede ödemezsem ne yapacaklar kiiii taaa ki yakalayana kadar cezası ne kadardır acaba.
UA abicim , valla helal olsun gargaraya getiremedik yani :lol:
ne yapacaksın yeşlılıktan yanlış anlamışım be abicim :cry: :cry:
ahanda soran dostumuza taşıt alımları ile ilgili link yani noter satışları ile ilgili olan
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?t=338&theme=4
hayır sorduğum noter masrafı veya motorlu taşıtlar vergisi değildi. aslında mesele başka. motoru alalı 1 ay kadar oldu. temmuz da geldi. vergiyi yatırayım diye bankanın sitesinden baktım. tamam benimde bildiğim gibi 32ytl görünüyor. ancak ayrı bir kalem olarak da 114ytl var. ikisi için de temmuz 2007 diyor. bu dedim olsa olsa taşıt alım vergisidir. henüz yatırmadım aslında bir fırsat yaratıp gidip vergi dairesinden sorayım diyorum öncelikle ama ay sonu da yaklaştı fırsat olmadı. o açıdan sormuştum yakın zamanda alanlardan belki bilen vardır diye.
kardesim 114 ytl.olarak bir vergi falan ben daha duymadım bu arada plakana ceza falan yemiş olmayasın
Onlar ne diyosa odur karıştırmayın devlet yanlış yapmaz ver diyorsa vereceksin niye bu kadar diye sormayacaksın burası TÜRKİYE