-
Selamın Aleyküm
herkese selamlar ben osman gazi osmanpaşadan Açık adreste vermem gereklimi bazı arkadaslar yeteri kadar bilgi istiyomus nufus suretide vermelimiyim neyse bende sizin aranıza yeni katıldım umarım iyi seyler paylasır Birbirmize karsı ön yargılı davranmayız Dostluk Aile ortamında güzel vakit geçirelim Emre Yedek Parca Mustafa Ustanın Kalfası Osman....
-
Ha şöle , hoşgeldin ! Şimdi canımı ye! (tabi istersen) :twisted: :twisted: :twisted:
-
Hoşgeldin dostum.Arkadaşların sana yüklenmesini mazur gör çünkü bu hafta birkaç kendini bilmez insan sitemizi farklı bir amaçla kullanmak istedi.Moral bozdu.Dolayısıyla arkadaşlarım temkinli davranmak durumunda kaldı.
Kusura bakma tekrar hoşgeldin.
-
-
Osman demek sensin ha. Ben oraya Müslüm Baba ile Gökhan abin ile çok geldim. Ama böyle inat ve yazı tarzını sana yakıştıramadım. Mustafa da okuyor mu senin bu yazdıklarını, eminim okumuyordur. Yoksa böyle kısa kısa yazmanın sebebi gizli gizli mi yazıyordun. Dün sizin dükkanın önünden geçtim işim çoktu uğrayamadım. Neyse konu şimdi anlaşıldı. Artık RR arkadaşların oradaki ilk toplantısına katılırsın ve durumu düzeltirsin. Evet seni çok arkadaş tanıyor, ama şimdi daha iyi tanıdı.
Ayrıca yazındaki kelimeleri seçerek kullan, buradaki insanların yaş ortalaması senden kat kat büyük, saygıda kusur etme ki sevgi göresin. Haydi bakalım hayırlı olsun üyeliğin.
-
hoş geldin ukala bende çok eskiyim ama yeni üye oldum buraya bende tanışma topiği açmadım aynı tepkiyi aldım. ama aksu abimi falan tanıdığım için hemen anlaşıldı konu sende iyi vakit geçirirsin inşallah ama sakın ilerde pişman olucağın şeylr söyleme abilerimize burdakilerin hepsi pırlanta gibi insanlar bunu anca ilerde anlarsın...
tekrar hoş geldin...
-
-
ukala kardeşim aramıza hoşgeldin seni sevgiyle kucaklıyoruz.eee adet yerini buldu :) şimdi dile bizden ne dilersen :)
-
Hoşgeldin ukala. Vallahi ben de bir ara ''istikrar II '' kılıf değiştirmiş diyecektim...
-
Aaaaaa Osmanmış bu yahu aman kardeşim iyiki kötü şeyler söylenmedi, bir yere telefon açtığında bile önce kendini tanıtırsın, burada da öyle önce kendini tanıt ki kim olduğunu bilelim, hoş geldin.