Merhaba Arkadaşlar,
İlk motorumu aldım ve artık bende bir RR' cuyum fakat ilk kez motor kullandığım için biraz acemiyim.
İstanbul' da yaşıyorum düzenleyeceğiniz her türlü aktiviteye katılmak sizlerle tanışmak isterim.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba Arkadaşlar,
İlk motorumu aldım ve artık bende bir RR' cuyum fakat ilk kez motor kullandığım için biraz acemiyim.
İstanbul' da yaşıyorum düzenleyeceğiniz her türlü aktiviteye katılmak sizlerle tanışmak isterim.
Hoşgeldin Murat Hayırlı olsun.. Katılmak istersen Son sahur programımızda Cumartesi akşam bulusucaz bekliyoruz..
Hoşgeldin aramiza engin abininde dedigi gibi cumartesi gece sahur programında tanisabiliriz :)
Merhaba Murat aramıza hoş geldin :)
Yeni makina hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin arkadaların dediği gibi c.tesi yeşlköy sahilde buluşuyoruz gelebilirsin 8)
Sıcak karşılama için sağolun arkadaşlar katılmayı çok isterdim fakat cuma akşamı 5 günlüğüne gümüşyakaya gideceğim eşimle. İnş bir sonra ki ilk buluşmada yer almak isterim hatta 10 ağustosda yapacağınız gezi için konuya cevap yazdım katılacağım inş.
Hoşgeldin, motorun hayırlı olsun.
Eşinle beraber yolların tozunu atman dileklerimle.
Rabbim kazadan beladan korusun.