Merhaba bugün bujiyi temizlemek için soktm ve buji simsiyahti resmen üstünde kurum vardı bildgm kkadarıyla kahve rengi olması lazım birde subaptan ses geliyor fırsat bulup yaptramadm onla alakalı olabliri ?
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba bugün bujiyi temizlemek için soktm ve buji simsiyahti resmen üstünde kurum vardı bildgm kkadarıyla kahve rengi olması lazım birde subaptan ses geliyor fırsat bulup yaptramadm onla alakalı olabliri ?
Teşekkürler umarm başka bi sorun yoktur sibop ayarnı yapınca tekrar bakacagm.
Sorun çözüldükten sonra bizimle de paylaş
Bi sorum olacak subap ayarının gevşek ve sıkı olmasının tepkileri nelerdir ?
Arkadaşlar subapın sıkı olmasının etkileri nedir acaba ?
Ben Bilmiyorum duyumum sıkı olursa motorda fazla ısınma ve titreşim artışı olurmuş :|
Google amcaya sor 8)
Edit: google amcaya sordum alttaki bilğiye ulaştım :)
Emme ve egsoz supap boşluk aralıklarını üretici firmalar toleranslı olarak verirler. bu değerlerin ortası doğru ayardır. alt limit ve üst limit toleranslar supapların gevşek yada sıkı olmasına neden olur.
eğer boşluğu fazla verirseniz egsoz supapında olduğu gibi supap daha hızlı kapanacak vuruntu yapacaktır. üst limitte yapılırsa sıkı olacağı için supaplar zarar görecek sonunda supap kesmesi denen olay meydana gelecektir.
yani supapların sıkı olması daha zararlıdır.gevşek olması ise kötünün iyisidir.emin olunmayan durumlarda gevşek olması doğrusudur.
Alıntı : M.T
Araştırmama gore subap sıkı olduğunda rolantide sayarken devir yükselir ve azalıyormus ayrıca motor ısınınca stop ediyormuş.
Merhaba arkadaslar bu konuyu actgmda yakn bi arkadasımada bahsetmştim oda kendi bujisini sokup bakms ve onun bijiside sim siyah ama subaplardan ses gelmiyor hatta bujinin resmini cekms bu konuyu yazmamı rica etti sizce bu resmdeki buji normalmi bide kullandgı motor kuba kb150-25 http://www.directupload.net/file/d/3...m6jaq4_jpg.htm