CC yükseltme öneri lütfen
Arkadaşlar, abilerim merhaba;
Ben Tolga.
İlk motorumu almadan önce üye olmuştum. Regal almayı düşünüyordum hatta pegleri ileri almayı dahi planlamıştım fakat sonuç böyle olmadı. Tercihim cbf 150 oldu.
(Fotoğrafta ki kendi motorum)
http://i.hizliresim.com/32pNNM.jpg
Şimdi her ne kadar mt-07 almayı düşünsemde hayalimde, gürüldeyen, kromları parlayan bir motor var.
2. el motorlara pek güvenmiyorum. Motorunda veya başka bir yerinde problem olup olmadığını anlamamda.
Motorumu koyduğum otoparkta bir tane dragstar 650 var. Bazen kenara almak için üstüne oturuyorum da küçük olduğunu hissediyorum.
Boyum 193 kilom 125
Cbf150 kullanıyorum ve artık ince lastik ve üstüne oturduğumda oluşturduğum görüntüyü pek umursamasamda, yeni alıcağım motorun kalıplı olmasını istiyorum.
Shadow'un üstüne oturma imkanım olmadı fakat, daha kalıplı olduğu söyleniyor.
Cbf 150'yi satıp, 2 3 bin lira ekleyip, geri kalanını borç ile alacağım.
18-19bin liraya kadar sınırlarımı zorlayarak çıkabilirim.
Kullanım amacım; işe git gel, haftalık izinde şehiriçi veya yakın illerde gezi. Yıllık iznimde de Ege'ye kadar, zamana ve paraya bağlı akdenize kadar gezerek gitmek.
Sizden ricam bana yol göstermeniz. Yüksek cc sıfır olarak mt-07 mi alayım? Yoksa 2. el chopper/cruiser motor mu alayım.
Gönlüm chopper/cruiser motorlardan yana ama emin değilim 2. el de şansım olur mu?
Hangi motorlara ve yıllara bakmalıyım?
Yönlendirirseniz memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.