-
RR 150 Toz Kapağı
Merhaba arkadaşlar gecen ay basımdan gecen bır olay 3000 bakımı ıcın motoru servıse bıraktım yagı degısecektı standart bakımlar yapılıcaktı zıncırı gerıp yağlamasınıda soylemıstım ustanın cunku o gun bursaya yola cıkacaktım eskısehırden. hersey ıyı guzel bakımları yaptırdık aldık motoru fakat eskısehırden 40km cıkmıstım kı motorun sol tarafındakı zıncırın ön dişlisini örten plastiksi kapak fırladı gıttı yolda. sukur kı ne bana ne suruse zarar verdı dırek saga cektım baktım motora kapak dustugu ıcın sol taraf kabak gıbı acılmıs. eskısehıre dondugumde ustaya gıttım vibrasyondan vıda gevsemıs ucmustur dedı benım anlamadıgım bu makınaların bakımlarında vıdaların cıvataların vs lerin sıkılması gerekmıyormu?? bu benım hatammı yoksa servısınmı anlamıs degılım. ben genede sıneye cekıp kapagı sıparıs ettım ancak ucuz bir parca oldugu ıcın ustune dusmedı arkadas. 1.5 ay oldu hala ön dişli açık geziyorum. Emre motor varmıs istanbulda Türkiye distiribütörü sanırım arayıp sıkayet etmelıyım ne yapmalıyım yardım beklıyorum caresizce simdiden tesekkurler.
-
Geçmiş olsun öncelikle :( bazı servisler maalesef göstermediğin sürece motorun herhangi bir yerine bakmıyorlar sadece yağ değişimi onlar için bakım yerine geçiyor sanirim. Emre motorun yardımcı olacağını zannetmem ama istersen dene şansını kolqy gelsin.
-
Gecen bende fark ettim benim ayni kapagin bi vidasi gitmis tek vida duruyo servisi beklemeden arada senin de kontrol etmen gerekir ama servisler çoğu yerde ayni elinin ucuyla calisiyo :(
-
Uğur servisler vidaları kontrol etmesi gerekiyor tabi ama malesef atlıyorlar :(
Parçayı emre ltd veya ali ustadan alabilirsin kargo ile hemen yollarlar kolay gelsin 8)