-
Herkese merhaba...
Yaklasik bir ay once 350 daytona aldm cok memnunum.
Beylikduzunde oturuyom ama zeytinburnu cocuguyuz ;) tabi bu isin espirisi. En buyuk zevkim motor ve regalden cok memnum kaldim tek sikintisi parca fiyati.
Kis icin mont vs alirken regal raptorlu birini gordum konustum bana burayi onerdi ve cokta hosuma gitti cok samimi buldum hrpinizi araniza kabul ederseniz bulusmalara gezilerede katilmayi dusunuyorum
-
-
Merhaba Metehan aramıza hoş geldin :)
Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Bana yakınsın ben büyükçekmecedeyim geçen gün b. çekmecede arka çamurluğu kesik siyah bir daytona gördüm sen olabilirmisin
Toplantılara gezilere senide bekleriz pazar günü ormanlıya balık yemeğe gidiyoruz bekleriz 8)
-
Metehan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun..
-
Ben hergun zeytinburnuna gidiyorum motorum orj. balik yemeye gelmeyi dusunuyorum ama kesin degil
-
Aramiza hoşgeldin metehan daytonan hayirli olsun gezi ve toplantılara katil samimiyetimizi ve sıkı dostlugumuzu görünce zaten kopamayacaksin.8)
-
hoşgeldin metehan hayırlı olsun motorun, balık yemeye kesin gel ben geçen sefer kaçırdım gidemedim o kadar anlattılar ki heycanla pazarı bekliyorum sende benim durumuma düşme sonra :D
-
Metehan aramıza hoşgeldin. Yeni motoun hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin. ilk buluşmada aramızda görmeyi isteriz.
-
Metehan hoşgeldin, keyifli sürüşler ve forumlar...
-
hayırlı olsun Metehan, hoş geldin. daytona candır, adamın dibidir. (spyder i olan arkadaşlar alınganlık yapmasın :) ) kazasız belasız kullanman dileğiyle.