Forumlarda hiç bi aktarma linkine tıklayamıyorum. Tıklıyorum ama yapım aşamasında tarzında hata veriyo. Forumda bi konuya verilen baglantı linkine tıklayınca açılmıyor
Yazdırılabilir Görünüm
Forumlarda hiç bi aktarma linkine tıklayamıyorum. Tıklıyorum ama yapım aşamasında tarzında hata veriyo. Forumda bi konuya verilen baglantı linkine tıklayınca açılmıyor
Aygün bu başlık iyi olmuş Forumun yeni linke aktarılmasından dolayı bazı sıkıntılar oluyor fakat biz bunu bazen farkedemiyebiliyoruz bu yüzden sıkıntı yaşayanlar bu başlıkta yazsın bize ulaştırsın çözümünü bulalım 8)
Aynen abi buyuk sıkıntı ya hangi bağlantıya bassam hata veriyo
abi naçizane sitenin ara yüzünün de değişmesi gerekiyor, sayfa mantığı çok güzel ana sayfa özellikle ama renklendirmelerde değişikliğe gidebiliriz.
Tümünü okundu say linklerinde de bir hata var sanırsam. Saymıyo :) İlla okuyacan diyo.
yukardakı adrese dıkkat et forum raptorriders.com.tr tasındı sen hala regalraptor.net olarak gırıs yapıyorsun sanırım
Alper normal hayatına dönmüşsün galiba.
Tekrar geçmiş olsun 8)
yok be kardesım nerde ben soyluyorum hatun yazıyor valla. 8) ama Allah nasip ederse en kısa zamanda toparlıcam
Alper abi sen yorma kendini boşver. Ben raptorrider.com.tr diye giriyorum zaten sadece aktarma yaparkken hata çıkıyo
forum normal acılıyor ama hic bir icon gozukmuyor... sanırım dosya isimlendirmelerde sıkıntı var...