-
Herkese Selam
Herkese Selamlar,
Ben Eren. Uzun zamandır motosiklete başlamak istiyordum. İşi biraz hızlandırmak ve birazda emri vaki olması için geçen hafta sitede de satılan daytona'yı aldım. Ehliyetim yok ve motor deneyimim de yok, bu yüzden kapalı garajda karbonmonoksit zehirlenmesi yaşamama ramak kaldı :p
Şu anda RR hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum, sanırım doğru yerdeyim 8)
Şu başlık altındaki konulara ulaşmanın bir yolu var mıdır :soru?
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=6929
-
Hay çok yaşa be eren bi türlü ulaşamadım o linklere. Nasıl ulaşacağımızı bilen biri söyler umarım
-
Eren hoşgeldin, daytonan hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler...
-
eren abi hoşgeldin aramıza çok doğru bir karar almışsın regal alarak emin ol pişman olmayacaksın benim ilk motorum classik 2509b eski sahibi geldi bıraktı garajıma benimde en ufak bir bilgim ve tecrübem yoktu garajda turlayarak attım korkularımı sonrasıda trafiğe kapalı alanda kullandım motorumu ve çok şükür şimdi kafam rahat bir şekilde kullanabiliyorum bu sitede soracağın bütün sorulara yanıt bulabilirsin bulamadım diyorsan aktif kullanıcılar elinden geldiği kadar yardım edeceklerdir tekrardan motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
-
Hoşgeldin :-)
Hayırlı ve uğurlu olsun motorun. İyi günlerde sağlıklı, huzurlu ve dikkatli kullanman dileği ile..
-
Merhaba Eren aramıza hoş geldin
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Havalar malesef kışa girdi ve motorları çıkaramıyoruz hava açsada binsek diye dört gözle bekliyoruz bu motorsuz zamanlarıda teorik sürüş teknikleri eğitim yazılarını okuyarak değerlendirebiliriz çok faydalı olur sende öyle yapıyorsun belli
Alttaki linklerde sıkıntı olmuş Alper in bakması lazım en kısa zamanda düzeltiriz 8)
-
Selam
Öncelikle yeni motorun hayırlı uğurlu olsun bana görede doğru bi seçim ve doğru bir yerdesin. aramıza hoşgeldin. bana kalırsa o kullandığın kısacık mesafelerin garajda motorunu çalıştırdığında duyduğun sesin tadı bile bambaşka olacak motor hayattır mantığı ozaman damarlarına işlemeye başlayacak tadını çıkar :hastayız: ayrıca bilgin olsun karbonmonoksitten zehirlenilmiyo zehirlenilse ilk ben ölebilirdim :cheesy:
-
Hoşgeldin Eren. Daytona hayırlı olsun.
-
Aramıza hoşgeldin Eren abi.Yeni motorun hayırlı olsun.Yollarda ve forumda aktif olman dileğimle8)
-
Eren abi hoş geldin :) gerçekten doğru yerdesin her sorunum cevabını bu güzel ailede bulabilirsin :) tekerin düz bassın