-
Motordan gelen ses
RR 250 6E daytona Kullanıcısıyım.Motor çalıştığında "Tak tak" şeklinde devamlı ses geliyor Rolantide dahi bu sesi duyuyorum hızlandığımda ses de hızlanıyor.Motor 700 Km de, sibob ayarı yaptırdım,yağını değiştirdim ama nafile ses kesilmedi.Bulunduğum yerde servis yok,en yakın servis 100 Km ve burada bunu çözecek bir usta bulamadım.en sonunda zararsız ses dedller.Sıkıntı ne olabilir bilgisi olan varmı
-
Sesi iyi dinle Erkut nereden geliyor çalıştığında diyorsun piston kolu vuruyor olmasın iyi bir ustaya veya iyi anlayan birine dinlet çok önemli olabilir.
-
Merhaba Erkut Aydın dan aramıza hoş geldin
Gelen ses ince şıkı şıkı gibiyse siboplardan olabilir cok fazla değilse sorun olmaz servise gittiğinde baktırırsın ama motor bloğundan taka taka kalın tok bir ses ise Ali nin dediği gibi yataklardan olma ihtimali var öyleyse sıkıntı bir durum gerçi makina 700 km de büyük bir sorun çıkarması zor iyi bir usta bulup kontrol ettirmek lazım kolay gelsin servis listesinde aydında alttaki firma görülüyor
Batur motosiklet İBRAHİM BATUR - CUMA MAH. 203 SOK. NO:9/A AYDIN 256.214 10 46
*
-
Eyvallah;Hoşbulduk. sıkıntı siboblarda değil çünkü ses şıkırtı şeklinde değil.bi kaç usta da söyledi sanki yataklardan vuruyor diye.Denizlideki servis ile görüştüm,muhtemelen yarın servise götüreceğim.inşallah büyük sıkıntı çıkarmaz.
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Makine çalışırken soğuk ya da sıcak beyaz egzoz dumanı atıyor mu?