Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler hepinize dikkat ettim G.Antep yada çevresinden pek katılan kimse yok sanırım forumda yada varda benmi göremiyorum :) Bu konu başlığı altında antepten ve çevresinden arkadaşlarım varsa görüşelim.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba hayırlı geceler hepinize dikkat ettim G.Antep yada çevresinden pek katılan kimse yok sanırım forumda yada varda benmi göremiyorum :) Bu konu başlığı altında antepten ve çevresinden arkadaşlarım varsa görüşelim.
Yoksa Gaziantep'te de mi bir hareketlenme var??
Selamlar Ahmet,
Antep şehrimiz de motosiklet kullanımının yaygın olduğu ve sezonun uzun sürdüğü yerlerdendir.
Sen buluşma çağrılarına ve etrafa bakınmaya devam et. Mutlaka bu sevdayı içinde taşıyan, yolları, sürüş zevkini ve rüzgarı paylaşacak kişiler ortaya çıkacaktır.8)
Kolay gelsin:Rockn Roll:
Umarım sağlam yol arkadaşları bulur süper sürüşler yaparsınız :)
Ahmet bölgedeki arkadaşlardan katılım olursa güzel olur sabırla ısrarla çağrı yaparsan sonuca mutlaka ulaşırsın 8)
Ahmet açılışı sen yap, peşine takılan illaki olacaktır. Diğer şehirlerde aynı oldu. Ümidini kaybetmeden devam...
sabırla bekliyorum g.antepli hemşerilerimi sizlerinde dedigi gibi muhakkak geçte olsa gelenler katılanlar olacaktır umarım başarırız bunu :) hepinize teşekkür ederim
hadi antep nerdesiniz ses verin
Hadi bakalım Gaziantep ! Bir İl Teşkilatı daha kuralım ! Kardeşim Allah kolaylık versin, Gaziantep ve civar illerden arkadaşlar inşallah sesini duyacaklar..
Ahmet abi ,illaki Antep te birileri vardır diye düşünüyorum. Yoksa bile sizin aracılığınızla olabilir.Gaziantep ı de aramızda görmek isteriz resimleri ile yelekleri ile .
katkılarınız için teşekkür ederim arkadaşlar gaziantepte bulunan bazı motosiklet grupları mevcut raptor riders grubu neden olmasın ? bunun için bende elimden geleni yapmaya gayret gösreceğim inşallah
Edit: tbaylan
Editleme sebebi: Başka Motosiklet Kulübünün adının geçmesi
Inş. Gaziantepte de olur yeter ki siz bu konuya enerjinizi verin.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tbaylan düzenleme için teşekkür ederim kardeşim antep ve çevresi arkadaşları bekliyoruz
nerede yurdumun motosiklet tutkunları ses var antep :)
Antep bu çağrıya sessiz kalma haydi buluşmaya
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antep guzel memleket saglam bi ekip yakisir oraya 😀
gelen olursa herkesi misafir etmek isterim arkadaşlar bu arada konu güncel
Konuyu canlandırmaya devam arkadaşlar
Bazı yerlerde bulunmayinca bulunmuyor maalesef. Geçenlerde izmit' é gitmiştim, orası için bir sorgu atmıştım buradan ama yapılanmaya uygun bir ses çıkmadı. Umarım şehrinde tüm zorluklara rağmen süper bir yapılanma oluşur. Kolaylıklar diliyorum
konu güncel neredesiniz sevgili arkadaşlar
Antepte kimse yok mu arkadaşlar. Varsa çekinmeyin çıkın gidin. Bu işler hep böyle bir iki kişiyle başlar zamanla nasıl büyüdüğünü bile anlayamazsınız :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydi RR ailesi Ankara Eskişehir Samsun Antalya derken Gaziantep e de bir destek olalım hızla büyümeye devam edelim .
Merhaba arkadaşlar konumuz canlansın
hadi bakalım antep teşkilatımızda kurulsun :)
abi kimsenin moralini bozmasına izin verme sen elinden geleni yap gerisi gelecektir .zaten zorla kimse gelmiyor gelendende hayır gelmez .işin zor ama sonunda gerçekten yüzün gülecek sağlam dostluklar kardeşlikler olacak bunun keyfi başka.
Bu işler sabır ve emekle olur. Bir iki kişi derken zamanla nasıl büyüdüğünüzü bile anlayamazsınız. Zamanla katılımlar olacaktır :)
nerede bu millet nerede bu devlet sevgili kardeşlerim :)
Antep ve çevresi için konu başlığını lütfen güncel tutalım
8)Güzel haberlerinizi bekliyoruz Gaziantep...
Haydi Antep ve Çevresi siz bunu yapabilirsiniz.. :)
konuyu güncel tutalim.Haydi Antep
Gaziantep eller havaya!!!!!
Sabır ve azimle durmadan çalışmaya devam. Konu başlığını güncel tutalım elbet Gaziantepten chopper sevdalısı abilerimiz kardeşlerimiz bu sese kulak vereceklerdir
konumuz ikinci sayfaya geçmiş güncel