Evet arkadaşlar bu haftaki buluşmamızı herkesin çok beğendiği ve gitmeye doyamadığı Beylerbeyi Öğretmen Evinde yapıyoruz.Katılımlarınızı bekliyoruz.
Buluşma Zamanı
Anadolu Hisarı Yanı Sabancı Öğretmen evi 20:00
Yazdırılabilir Görünüm
Evet arkadaşlar bu haftaki buluşmamızı herkesin çok beğendiği ve gitmeye doyamadığı Beylerbeyi Öğretmen Evinde yapıyoruz.Katılımlarınızı bekliyoruz.
Buluşma Zamanı
Anadolu Hisarı Yanı Sabancı Öğretmen evi 20:00
alperım yaz sancezz+1
dolmabahcede bulusulmayacak mi? toplu gitmek cok eglenceli oluyor:)
karsıdan gelenler soylerse sız saat 19:30 gıbı dolmabahceden yola cıkarsınız
ozaman 19:30 da dolmabahceye gelenler barmak kaldirsin
Evet yahu, ne zamandır buluşamıyorduk...
Bu buluşmamız Tayfun kardeşimizin şerefine olsun. Kendisini karşılamaya gelemedik, belki affettirebiliriz kendimizi bir nebze....
abi ben saat 19 00 da dolmabahçede olucam kubilay abim sende dolma bahçeye gel beraber kaçalım
Aksilik olmazsa bende gelirim
İyi de benim canım tatlı çekti nedense???
eeeee bu hafta tatlılar kimden??? kim mod oldu bu yakınlarda???
UÇAK BİLETİ BULAMADIM ..... :mrgreen:
abi iyi baktın mı eminmisin olmadıgına. neyse bulamadıysan zorlama sen tatlıları (ev yapımı baklva) otobuse ver ben oradan alır bulusmada arkadaslara dagıtırım.süzerle yolla nede olsa sizin oranın firması :D yabancıda değiller:D
biz izmirde buluşamıyoruz bari sizlerin buluşma fotoğraflarını montajlayın siteyede şöyle bir doya doya bakalım ne zamandır üç tane regali ve regalci dostumu bir arada görmüyorum sizlere iyi eğlenceler.
ulaa .. uğurcuğum minik kardeşim.... tatlı işi nerden çıktı yavv.. ben kandim geleceedim diyom.. sen de gelme ama tatlıyı gönder diyon....vışşşş...kötü oldum şimçik... :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
abi modlar bulusmalara tatlı getirio ya ondan soledim :d walla abi gel basımın ustunde yerin var. sen gelem demedim yaw ben :D kotu olma sakın sayın modum sevgili kelebek abim seni üzmek istemem.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
offfff offfffff of
baba dertli!!!!!!Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
kıvranıp durma yavv. ben kızmam kimseye merak etme.. ölle huylarım yoktur... :mrgreen: ilk maaşımı alim herkesi honolulu madagaskar havaii adalarına tatile götürecem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
maaş gunun ne zaman abi ona gore plan yapmaya başliim ben :DAlıntı:
dolmabahçeye gelecekler barmak kaldırsın arkadaslar
OKANIM BEN HAVAALANINDA ÇALIŞIYORUM İSTEDİĞİN YERE İSTEDİĞİN SAATTE UÇAK BULURUM SANA SEN TATLILARI KAPAlıntı:
BEN DOLMABAHÇEDEYİM
1. ilkerkoparal
2. uğurcuk
3. yeniköylü_ua
4. sanceez
5.
cam kenarı olmasın teker üstüde olmasın ...en arkadan da olmasın .. önlerdende olmasın...kanat üstü hiç olmasın... bi bilet ayarlayıver be ilkerim rakı duplelim.... :mrgreen: :mrgreen:
dostum inanki sana pilot kabininde yada hostes odasında bile mürettebat yedek koltuğu ayarlayabilirim bence blöf yapma tatlılar ve sen geliyormusun ondan haber ver
okullar açılıyo Okanın işi çoktur gelemez dimi okan (şşşşşşşş çaktırma seni kurtarmaya çalışıyom ;) )
hıh tam bunu diiceedim örtmenim...hay ağzınıza sağlık....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ilkerim rakı duplelim..... tatlı ne yavvv.. köpeenis olsun ....ilk maaşımı alınca söz valla gelecem.... :mrgreen: :mrgreen:
yaw bu tatlının arkasında kaç km.var.
750 km..
bende ilk kez gelip sizlerle tanışmaya çalışacağım
1. aidikurt+1
2. uğurcuk
3. yeniköylü_ua+
4. sanceez+1
5. promote
6.ilkerkoparal
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
:idea: hadı dostlar sıte elden gıdıyor ellerı gorelım yarın bulusma var :shock: :shock: :shock:
bu ne yaaw taa anasının gözünde toplanıyonusss
su mu yakıyo bu mereth :evil:
aslında mekan yesılkoy oılsa belkı daha fazla kısı gelırdı admınımıze soralım en ıyısı :idea:Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
cık cık cık hele hele tatlı olmassa hayatta gelmem [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
biliyorsunuz bol miktarda alacağım varrrr :x :x :x
slm benim ilk olacak sizlerle tanışmam inşallah aksilik olmaza oradayım
1. aidikurt+1
2. uğurcuk
3. yeniköylü_ua+
4. sanceez+1
5. promote
6.ilkerkoparal
7.regalıu1903
8.
9.
10.
11.
12.
13.
gece yarısına kadar en az 20 kısı yarında aksama kadar 15 kısı napar 35 kısı mıllet uyanın gıdıyoruz haa :mrgreen: :mrgreen:
Arkadaşlar valla yüreğinize sağlık benide yazmışsınız ama malesef BODRUM dayım gelemicem inşallah önümüzdeki hafta
modetorum kubılay abım olsun abım bız senın yoklugunu fark edıcez ama olsun beklıyoruz haftaya dıkkat et kendıne :D :D :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun bizim içinde eğlenin
bende gelirim ismet abimle (:
1. aidikurt+1
2. uğurcuk
3. yeniköylü_ua+
4. sanceez+1
5. promote
6.ilkerkoparal
7.regalci1903
8. yeaks
9.
10.
11.
12.
13.
yıne guzel bır ortam kurabılcez yarın ıcın havada guzel dostlar bu gunlerın tadını cıkaralım malum haftaya ramazan ayına gırıyoruz bulusmalarımız cok aksayacak bu hafta son bı gayret gelmeye calısalım :D :D :D
ramazan da da inşallah bi iftar yaparız derim...