Haftalık buluşma herzamanki gibi saat 20:30 Bodrum cafededir Herkezi bekliyoruz.Katılım ne kadar fazla olursa o kadar fazla eğleniyoruz
Katılım Listesi
1.Yenikoylu_ua
Yazdırılabilir Görünüm
Haftalık buluşma herzamanki gibi saat 20:30 Bodrum cafededir Herkezi bekliyoruz.Katılım ne kadar fazla olursa o kadar fazla eğleniyoruz
Katılım Listesi
1.Yenikoylu_ua
öhöm öhöm ilk ben yazılıyorum bu sefer kara tahtaya :P
Katılım Listesi
1.Yenikoylu_ua
2.alper_tim
Du bi bende yazim
Katılım Listesi
1.Yenikoylu_ua
2.alper_tim
3.Cannibal
olmaz önce ben :P
nasılsa ilk önce hep ben gidiyom :D
1.OZZYMANIA
2.Yenikoylu_ua
3.alper_tim
4.Cannibal
bu sefer önce ben gideyimde gör :P
Sadece dört kişimiyiz hadi millet cuma geldi
giderken benide alsana artçı. :DAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Pin arabaya gel ne artçısı alla alla hepten sakatlıcan bitarafını bişi diil iki kişi kalcaz okeyde oynanmaz :twisted:
nie 2 kişi kalcaanız.biriniz beni hastaneyemi götürcek :) sızde bilardo oynarsınız pişti yaparsınız hiç olmadı elinizi akvaryuma sokarsınız :)))Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Eeee okadarda olsun seni yanlızmı gönderelim hastane kapılarına
Yinemi kapalı mekan.
evet biz bodrum cafede sohbet etmeyi seviyoruz
Hava güzel olsa yapıcaz bişide havalar soğuk hadi ayda bir bi organize yapılır dışarıya ama herhafta dışarı desek hastalıktan kurtulamayız vallaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
aynen katılıyorum p.tesi dışarda yeterince üşüdüm ben :oops:Alıntı:
lunaparlk olursa eger ben kesin gelirim hem içersi hem dısarsı olur :D
once lunapark sonra cafe yaparız:D
Siz isteyin herşey serbest ama ben çarpışan otolar dışında bişiye binmem çok ısrarederseniz atlı karınca olabilirAlıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
beyler fitbol organizasyonlarına ne oldu yaaawww
ne güzel şöyle temiz hava bol gıda yapıyorduk
:mrgreen: :P 8) :mrgreen: :P 8)
bu kadRMIYIZ BEE yenıkoylu abım ben dusundumde kesın bızımkılerın motoruna su kactı :P :P :mrgreen:
1.OZZYMANIA
2.Yenikoylu_ua
3.alper_tim
4.Cannibal
5.sancezz
arkadaslar bende ızmıtten gelmek ıstıyorum ama toplantı mekanı yanılmıyorsam avrupa yakası ve bulusma saatı 20.30 degıl mı ? Toplantı saatı ve yerı benım gıbı sehır dısından geleceklere gore ayarlanma yapılamaz mı ? Cunku donus saatı gece yarısına dogru olursa malum ızmııte dogru tır trafıgı cogalıyor .
tatar (merter)
34 erf 88
rookie ye yer varsa bende gelmek isterimmmm
arkadaşla sızler icin binanın üstünü havaya ucurup daha ferah bı mekan halıne getırmeyi pilanlıyorum sizce nasıl olur :P
Fena fikir deil :twisted:Alıntı:
kafebodrum Nickli Üyeden Alıntı
madem istekleri yapıyosun bide ring yaparsın sen oraya :twisted:
Siz isteyin herşey serbest ama ben çarpışan otolar dışında bişiye binmem çok ısrarederseniz atlı karınca olabilir.
kazak modum benim yaaa çarpışan otoo ve atlı karıncaymış daha neler hele bi gidelim bak daha nelere pineriz:D.
rookie ye yer varsa bende gelmek isterimmmm
rookie nin boyyutları ve turu neki?? sen once onlardan bahset biz sana yerden bahsedelim :D
Yani geliyon anlamınamı geliyor uğur yazıyom listeye
Tatar kardeşim saat ayarlaması derken daha erkenemi almak anlamında söyledin dönüşün geçe kalmaması için ben genelde 19.30 da orda oluyorum 20:30 da aşağı yukarı herkez gelmiş oluyo daha geç gelenlerde yok diil.Sen istediğin saatte gel çıkış içinse sana uygun her saatte çıkabilirsin yollarda perişan olmanı istemeyiz gelirsende çok seviniriz.
1.OZZYMANIA
2.Yenikoylu_ua
3.alper_tim
4.Cannibal
5.sancezz
6.uğurcuk
7.tatar
8.Aidikurt+firstlady
9.Müslümbaba
10.agresus
11.zoso
12.
13.
ozaman sende lunaparktaki herseye biniosun demek dimi abi boşa geleyelim :DAlıntı:
niye kimse gondol demiyor :)
bende pamuk helva yemeğe gelim bari..
izlemeye gelsekde oluyo di mi illa bişeye binmek şart değil :P
Biz senle çarpışan otolara bineriz Alper diğerlerinde seyirci oluruz dimi İnci hocam :(
Alıntı:
Cüneyt kardeşim havaya uçururken haber et, bi kaç patlayıcıyı da ben yerleştireyim :x :x
:P :P
sayın yun kazak modum yok ole ben buna pinerim diğerlerini izlerim falan sen mod sun bası cekeceksin alıcan bizleri binecen balerine,gondolla,carpışan otoya vs. sen koskoca mod olarak ben sadece suna binerim buna binmem dersen sitenin gorevi olmayan uyeleride biz sadece izleriz der tabe imam cemaat misali.sen bası cekeceksin abicim :)Alıntı:
alayım balyozu geleyim ben.Alıntı:
yaw uğurcum bozmasana sen ortamı ben köşeden izlerim sizi ala ala :evil:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
binemem öle diğer aparatlara ben inci hocam uyardı beni :mrgreen:
yok ole kenarda durmak biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.gerçi hava yağmurlu hersey yalan bile olabilir :)Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Bu akşam bi uğrayacağım o kapalı mekana inşallah dumandan boğulmam.
Evet arkadaşlar havanın durumu malum uzaktan gelecek arkadaşları zor durumda bırakmak istemeyiz genede isteyenler gidebilir ben gelemicemi üzülerek bildiriyorum
yağmur bahanr sırf lunaparka gitmemek için gelmiyon dimi :)Alıntı:
Bu havada lunapark kapalı ya gidemicez diye gelmiyom
neyse parası verirler açtırırlar nolcak.Alıntı:
nasılsa inci hocam tanıyor hepsini. :)
Delisiz cafe toplantısımı olurmuş. yazın benide
ee bugunku programda ne var.lunapark ekibi dağıldı.
oturup filmmi islicess :)