Planlayıp da hava koşulları yüzünden gerçekleştiremediğimiz Karaburun Gezisi için önerilerimizi paylaşalım ( gün,güzergah ... gibi ) ve geziyi gerçekleştirelim.
Yazdırılabilir Görünüm
Planlayıp da hava koşulları yüzünden gerçekleştiremediğimiz Karaburun Gezisi için önerilerimizi paylaşalım ( gün,güzergah ... gibi ) ve geziyi gerçekleştirelim.
İzmirde nasıl bir hava şartı var abicim ya, yaz kış ılıman bi yer :)
evet abi bencede izmirde iyice paslandık başkanım nerede su geziyi planlayalım artıkın hakkı abi ve diğerleri ne dersiniz drali abimizin teklifine.
ben gelirim yağmur olmasın yeter
,Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
Tatlı su motorcusu, yağmurluğun yokmu senin :evil:
gezinin zamanina gore ben de mordogan'da olabilirim. bi ugrarsiniz yolunuz duserse. ayran, cay, sogutma suyu, WD40 allah ne verdiyse ikram ederim :D
günü belirleyelim yağmur olmazsa bende gelirim....gerçi önce motoru çalıştırmam lazım...1 aydır çalışmıyodu.bu hafta sonu bastım ,bastım...bi türlü çalışmadı....müsayit olunca yine uğraşıcam.çalışırsa gelirim...hem hakkı abinin bana yapıp armağan ettiği el emeği süper aksesuralarım var motorda.göstermek istiyorum hepinize....
tatlı su motorcusu (yağmutluğum yok-lastikler orjinal)
Türkiyenin dört bir yanında bir çok 'karaburun' var sanırım. İstanbul avrupa yakasında da bir karaburun var ve bikaç yerde daha duymuştum. karaburun gezisini ()İstanbuldaki olduğunu düşünerek) görünce tüh kaçırdım diye düşünmüştüm. gerçi kaçırmamışım ama İzmire kadarda gelemiyecem:(( neyse siz toplanında biz fotoğraflarınıza bakarız...
üzme kendini gencerim... kısmet olur bi gün gideriz istanbuldakine...
Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Volkicey nerelerdesin sen ya ?
evet abicim yaaa nerelerdesin sen?Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bu arada karaburun deyince aklıma geldi.. şöyle havalar düzelsin. çatalcanın ormanlı köyü var. karadeniz sahil köyüdür , müslüm baba iyi bilir geçen sene baharda enduro yarışları orada düzenlenmişti. heh işte tam o sahil köyünde yamaç paraşütü de yapılıyor meraklılarına duyrulur. şu bahar gelsinde gezecek çoooookk yer var..gerçi biz bahar gelmedende güzel havaları yakalayıp gezeriz ya neyse..
Abi sorma ya uzun yol yapmayı özledim, yemin ediyorum 1 günde 800 km yol yaparım bu gazla :P
canlar beni sual etmişsiniz, saolun... nerlerde oliim bi orda bi burda... iş güç, çok giremiyorum siteye eskisi kadar... hafta sonu aktivtesinide daha 2 gün önce gördüm... ben de özledim bi şeyler yapmayı, ama en son beşiktaş buluşamamızda sadece 2 makine vardı, ben de herhalde artık bişi olmaz dediydim bahara kadar... neyse en yakın zamanda bişiler yapalım.. en azından bi arayın beni, haberdar edin bişi yaparsanız... girmemiş olabiliyorum siteye, telefon daha sağlıklı bi iletişim aracı... selametle...
bu arada izmir gurubu... gidin karaburuna, hafta sonu güzel olucak diyo meteoroloji... gidin siz... misss..
planlaya bilirrseniz gelmek isterim baksanıza izmir dendi ama sadece istambullular yazmış yaaaa nerdesiniz millet tabi izmir olunca millet hep geziyor kim bakarki nette neler oluyor diye kalın sağlıcakla
Alıntı:
Dewil&Rose Nickli Üyeden Alıntı
aslında haklısın izmir de havalar bu sekilde dewam etsin nete pek girmeyiz sanırım. ben bugun karaburundaydım. butun motor grupları orda gibi geldi bana. balıklıova da bos yer yoktu. motorsiklet festivali var gibiydi. karaburuna kadar gidemedim. ama yollar super. en kısa surede gidelim derim.
bencede hemen gitmeli
27/01/2008 pazar günü gidelim diyip bu işi hızlandıralım
toplantı felan yokmu yaa? :cry:
bu hafta sonu bende karaburundaydım, bir arkadaşım yazlığına davet etti. yolar çok güzel, virajlara doyamadım. eski yoldan gittik, dönüşümüz geceya kaldı. gece o yollar ayrı bir zevkli. karaburundan çeşmeye bir kaç yol varmış. biri sahil şeridinden, biri dağ içinden köyleri gezerek filan. ama kimse o yolu tavsiye etmiyor. sahil şeridinden giden yol karaburundan çeşmeye 160 km'imiş. karaburuna sahilden gidip burunun etrafını dönecek olursak yaklaşık 380~420 km yol katedmiş oluruz. az molalı, bol manzaralı, tamamen yol yapmak için bir gezi olur.
Orkun aslında çok uygun bir tarihti, ama aynı tarihte eğitim varmış. eğitim bana daha cazip geldi, üstelik ucretsiz. geziyi bir sonraki haftaya ertelesek nasıl olur?Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
eğitim ile ilgili detaylar burda
hakkı abiiiiiii
bende gelecemmm
yeterr artıkk sınavlar yokkkk
toplanalımmmm
Evet arkadaşlar bu gezi olayını artık gerçek edelim olurmu gezelim artık yahu.
serdarım valla özledik gezmeyi...ben motoruma 1,5 aydır elimi bile süremedim motrumuda çook özledim...sizide çok özledimm...
arkadaşlar bence 10 Şubat bu gezi için en uygun tarih. bu hafta pazar günü yağmurlu görünüyor ama önümüzdeki pazar güneşli gibi. sabah erken bir saatte hareket ederek akşam çok geçe kalmadan dönsek iyi olur.
evet arkadaşlar bende hakkı abiye katılıyorum ve listeyi oluşturmaya başlıyorum.
1.serdar yani deep impact
2.hakkı yani başkanımız
3.emre diyorum.
4.technosat abicim
5.drali doktorumuz
6.orkun.
7.trapezus.evet diğer isimleri bekliyoruz ben bu listeyi gelme ihtimali yüksek arkadaşları yazdım itiraz olan var ise itiraz kabul edilmemiştir bilginize evet listeyi çoğaltacak arkadaşları bekliyorum mesela apron mesela enginck yeni üyelerimizden ve daha ismini unutmadığım ancak aklıma gelmeyem raptorcu dostlarım.
inşallah gezi günü belli olursa bende planlarımı ayarlamaya çalışıcam, valla katılmak isterim bugun sıkıntıdan bı urla yaptım harikaydı, havada, yollarda bır suru kucuk buyuk grup yollarda cok keyıflı gezi yapıyorlardı haberleri takip edicem herkese selamlar........
tmm bnde varım. :cheesy: :cheesy:
Arkadaşlar canlanın biraz ya, sadece 7 kişimi var koca izmirde, izmirin havasını bilmesem eyvallah diycem ama yemezler valla, başınızda hakkı olmasa motorlarınız aklınıza bile gelmiycek nerdeyse, uyanın ya hüopppppppp....
haklısın Serdar'cım, liste süper olmuş. bence karaburun yolu için ideal bir liste. ben apronuda ekliyorum.Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
1.serdar
2.hakkı
3.emre (şüpheli :D )
4.technosat
5.drali
6.orkun
7.trapezus
8.apron
9. ......... bekliyoruz
topiğide değiştirerlim 10 şubat karaburun gezisi olsun
emre şüphelimi abi....:) :)
eş durumundan şüpheli olduk valla...
ama dün motorumu nekadar çok özlediğimi anladım...iyi oldu akşam dönüştede çok üşümedik...
teşekkürler tekrardan herşey için.
gelip şaşırtıcam herkesi karaburun gezisine!:)
İzmiirrrrr !!!!!!!
Biz sizden önce gittik Karaburuna. Siz de yapın şu geziyi de resimleri görelim gözümüz gönlümüz açılsın...
Demekki heryerin bi karaburunu var, ama izmirliler çeşmeye giderse biz napıcaz onu düşünüyorum, bizde sultanahmet meydanındaki alman çeşmesine gideriz artık napalım :P oda çeşme buda çeşme :P
Evet arkadaşlar doğal bir afet olmazsa 10 Şubat 2008 günü Karaburuna doğru yola çıkalım.Kesin liste,güzergah,program ve diğer hazırlıkları planlayalım.Hakkı başkan top sizde.
1.serdar
2.hakkı
3.emre
4.technosat
5.drali
6.orkun
7.trapezus
8.apron
9.enginbcn
10................? hakkı abi ben şüpheleri ortadan kaldırıyorum nasipse engin abide geliyor.on numaralı sürücü kim acaba.
oldukca güzel bir liste olmuş.
arkadaşlar ben geçtiğimiz ay sonu gibi karaburun tarafına motorla gitmr fırsatı buldum. yol çok güzel ve bol virajlı. daha önce bu gezi güzergehı için şöyle bir plan yapmıştık; eski yoldan karaburun, karaburundan burunun etrafını dolaşarak çeşme, çeşmeden izmire otobandan dönüş. izmir-karaburun arası gidiş dönüş 210 km civarında. karaburunda esnafla yaptığımız sohbet sırasında karaburundan çeşmeye sahil şeridinden dolaşan yolun 160 km civarında olduğunu öğrendim. bu doğru mu değilmi bilmiyorum ama sanırım bizi ayvalık gezisi gibi bir gezi bekliyor. görülecek çok yer, kontra basılacak çok viraj var. havanın erken karardığınıda hesaba katarsak sabah erken çıkmakta fayda var.
gezi tarihi............: 10 şubat 2008 pazar
buluşma yeri........: inciraltı feribot iskelesi önü
buluşma saati.......: 09:30
hareket saati........: 09:45
önemli: arkadaşlar güzergah üzerinde jandarma kontrol noktaları var. evraklarımızın eksiksiz olmasına dikkat edelim. buluşma noktasına gelirken depolarımızın dolu olmasına özen gösterelim.
vallaha ben mordoğana kadar gitmiştim yol müthiş dokuz otuz uygun.
arkadaşlar pazar günü hava yağmura dönmüş :( güzergahımız pol virajlı ve muhtemelen bozuk zeminli. yağmurda yola çıkıp risk almaya gerek yok. bir sonraki haftaya ertelersek iyi olur.
not: pazar günü kısa bir yağmur turu yapacağım. katılmak isteyenler bana cepten ulaşabilir.
hava durumunu sürekli takip ediyorum. biraz önce öğrendiğime göre cumartesi yağmurlu ancak pazar günü günlük güneşlik bir gün olacak gibi. bence bu gezi yapılabilir.Alıntı:
hakkı Nickli Üyeden Alıntı
hava durumu
İzmirde pek bir yağoş olacağını zannetmem, hem yağsa bile yağmurlukları giyin çıkın yola, biz 2 hafta önce 3 motor işle dönüşünde 30 km yağmurda kullandık hep, ihtiyatli gidin birşey olmaz.
Efsane geziydi be Tayfunum... Tekrarlayalım, arayı uzatmadan. Avucum kaşınıyor yine :)Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı