Evet arkadaşlar kızım bana supriz yapmış dünyaya gelirken bide yanında motosiklet getirmiş :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Evet arkadaşlar kızım bana supriz yapmış dünyaya gelirken bide yanında motosiklet getirmiş :cheesy:
haYırLı uğurlu olsn.. tekerine taş değmesin maşallah :cheesy: güzel makina
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin süper makinaymış yawwww.
Arka sisbar yakıyor....8)
heyy masallah...
allah nazardan saklasın...
gule gule kullan...
ne shadow nede ıntu...
bu ıste ....8)
ALPER IM AIDIKURT UM MASAALLAH MAKINA KONUSUYO YANI,HAYIRLI UGURLU OLSUN,ALLAH KAZA BELA VERMESIN,GULE GULE KULLAN.DARISI OLMAYANLARIN BASINA.....:cheesy:
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok güzel makina
Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.çok güzel makine
eyvvalaah dostlarım daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
hayırlı olsun,allah kazasız belasız sürmek nasıp etsın alper abi:)
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah güzel motor
Aşkım yeni motorumuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin bizi düşünerek yavaş kullan çünki bizim sensiz yaşamaya niyetimiz yok
ya kardeşim alperrrrr nasssssıllll pinecen buna beee bi tarafları eğri duruyoooooo gibimmi neeeee:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::che esy:8)8)8)8) (((( hayırlı olsun güle güle bin ))))
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin RÜZGAR YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Kardeşim niye kıskandırıyosun yaa.. :d
Şaka bi yana..gerçekten çok zevkli harika bi motor...
Motoru biraz tanıtırsan sevinirz...Kazasız belasız hayırlı sürüşler...
Alperim,
hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
gözün aydın kardeşim.. çifte bayram var desene :) yalnız eskisini atayım-satayım demeyesin onlara da sepet taktır üçer üçer bineriz:)
Alper kardeşim yeni motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah
Hayırlı olsun.güle güle kullan..benimde çok sevdiğim bir makina bu...tarzı çok hoş...
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim güzel makina aman ha dikkat çok süratlidir meret
Hayırlı uğurlu olsun.....egzoslar müthiş duruyor....sesini merak ettim doğrusu...
Alperciğim hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Benimde çok beğendiğim makinalardan biri :)
Bol aksesuarlı bir makina almışsın tek eksiklik hissedeceğin çanta olayı :) buna hiç bir çanta takamayacaksın
Sisi bar hoş duruyor fakat çok sivri ucu olması güvenlik açısından sakıncalı ucunu bir yerde yuvarlak yaptır :)
abi zaten aletin sesini duysanız makinaya dahada asık olursunuz
Egzosları özel yapım ses egsozstu abartı bir sesi var
egzostları ercanmotorcycle tarafından yapılmıştır.
Merak edenler için sitesi
http://www.ercanmotorcycle.com/hyosung.html
Alper olum sen bu makinayla artık hiç baş olmazsın...:p
Alper kardeşim hayırlı uğulu olsun allah tekerine taş değdirmesin güzel sürüşler nasip etsin kazadan beladan uzak rüzgarın bol olsun.
güzel bi seçim harika bi makina
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Görüntü süper. o eksozlarla eminim sesi de süperdir.
Hayirli Uğurlu Olsun Kardeşim.sanada Yakişmiş Haaaaaaaaaaa
Alperim kardeşim hayırlı olsun... bebek bezinden para artırıpta bide bu makineyi alabildiysen ne mutlu sana..8)
kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim...
bana cruisere dönüş yaptıracak tek makine bu ...çok güzel bi seçim .. parça fiyatları biraz el yakıyor ama bi müddet parça sıkıntısı yaşamazsın zaten...
Güle güle kullan.....
arkadaşlar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah daha iyilerini almak sizlere nasip olsun.
yaw bu motoru geçenlerde sahibinden.com da görmüştüm içim gitmişti, keşke benim de böyle bi motorum olsa demiştim.Hatta ilandaki resimleri kayıtlı bilgisayarımda :) güle güle kullan, hayırlı olsun.Allah kaza-bela vermesin!!!
Kaydettiğim resimlerinden 1ini ekleyeyim bari :)
http://img150.imageshack.us/img150/959/arkaev6.jpg
http://www.richardhyosunggvgt.com/gv650accessories.htm
dostum bak bu sıtede cantalı modelı var...
kesenın agzını bırazcık daha acarsan makına baska bı sekle bürünüyor...
her ıkı tarzda bu modelde yakısır...
ıster gıydır ıster soy...:mrgreen:
foremancim bence bu hali ile 10 numara dokunmasın :)
en fazla koruma demiri olur abi bence başkada bişeye gerek yok
Bunla 230 yapan arkadaşım var.
Ardçısı şöyle diyordu.
-kadrana bakmak için kafamı sürücünün arkasından çı kardığımda kafam bir anda kopacak sandım.:?
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
GÖNÜL KİMİ SEVERSE GÜZEL O DUR.:+1:
süper olmuş.. güle güle kullan alperim.. dikkatli sürüşler inşallah.. :)