bugün itibarıyla bende yeni sevgilime kavuştum. fotolarını volkandan alırsam burayada eklerim. sarı bir BMW F650 sahibiyim artık :d
Yazdırılabilir Görünüm
bugün itibarıyla bende yeni sevgilime kavuştum. fotolarını volkandan alırsam burayada eklerim. sarı bir BMW F650 sahibiyim artık :d
Abi hayırlı uğurlu olsun civcivin ,güle güle kazasız belasız bin inşallah.Fotoları bekliyorum.
Ooooo ayırlı olsun Uğur
kaça nerden aldın benim kankada satıyordu kızıltoprakta korlasa bırakmıştı onu mu aldın acaba :)
Yakın zamanda sitede raptorlu kimse kalmayacak :)
Mevlam kazalardan belalardan esirgesin biraderim...
http://photos-c.ll.facebook.com/phot...70_4751726.jpg
Pek de yakıştı beaa ...:cheesy:
http://photos-d.ll.facebook.com/phot...71_5495373.jpg
hayırlı uğurlu olsun:D
Hayırlı olsun :|
hayırlı uğurlu olsun kardeşim
Hayırlı olsun güle güle kullan... Mutluluklar dilerim :-))))
Hayırlı olsunnnn
hayırlı olsun uğurum. güle güle kullan yeni sevgilini :)
vayyyyy .. Uğurcuğum hayırlı uğurlu olsun ,güle güle kullan ...hemen bi marş rublesi edinmeye bak.. nasıl olsa lazım olacak...8)
Hayırlı olsun kardeşim darısı olmayanların başına
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın.
Güle güle kullan sevgili Uğur yeni canavarı...
bu ne olm 1700 modelmi :p:p:p
hayırlı olsun güle güle kullan 8)8)8)
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin :)
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
hayırlı olsun..bi tur verirsin dimi:::))))) darısı başımıza artık..
Hayırlı uğurlu olsun, keskin bi tarz değişikliği olmuş :)
kazasız belasız aman
Oynat uğurcum :p hayırlı olsun bi tur verirsin artık, şöyle edirneden döner gelirim :p
iyi dilekleri olan herkese teşekkür ederim. bi kaç gündür giremiyordum siteye geç oldu kusura bakmayın.
ugurum hayırlı ugurlu olsun...
allah kaza bela vermesın...
cok hos bı makına....gule gule kullan..
Uğurcuk benim Ankaraya yerleşen kankam Yağmur'un makinasını almışssın :)
kaç model, kaç binde , kaça aldın, temiz olduğuna nasıl kanaat getirdin, kime gösterdin? makara değil ciddi ciddi soruyorum.hele bi anlatta ikinci el makinanın hası nasıll alınırmış öğrenelim dimi ama..
Biraderim hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Güzel makina.Soruların cevaplarını bende merak ediyorum.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
uğurcum hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin
gençer çok ilginç bi tesadüf oldu. suzuki karaköy benim arkadaşım onun servisi ahmet abi var volkanın motorun bakımlarını falan ona götürüyoruz. aldığım arkadaşta bu motoru ahmet abide yaptırmış bakımları ahmet abi temiz dedi. karaköy suzukiden mustafada motorun temiz olduğunu söyledi bende bu referansla motorun kontağını bile çevirmeden aldım motoru.
honeycim öğrendiğim kadarıyla ilk 40000 i daha diğerlerini ben yapacam :D
Darısı bizlere inşallah Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Bugün gördüm karaköyden beşiktaş yönüne doğru gidiyordun arkanda biri vardı :)
ben yanından ışık hızı ile geçtiğim için beni görememişsindir :)
ata motor ahmet abide bakımı yaptırdın sanırım işini bilen 10 numara adamdır :)
lastikleri değiştirmediysen acilen değiştir :)
kazasız belasız kullanmak nasip etsin :)
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Başka bir forumda aynı marka model alan başka biri için yapılan bir yorumu affınıza sığınarak buraya taşıyorum...
Alıntı:
Konjektor konusunu bilirsin muhakkak. Hala selenin altindaysa, disari aldir ve ver gazini Kathmandu'ya istersen, yolda birakmaz bir canavarin olmus ne guzel. :wink:
abi çok saol.
motoru almadan araştırmalar yapmıştım. ustamlada motoru alınca konuştum bu konuyu ve dediği akü iyi değilse bu sorunu yapıyor bu makineler dedi akü kaliteli ve bakımları tam ise sorun yok ama akün zayıf veya bakımsızsa konjektör fazla çalışmaktan ısınma yapıyormuş. şimdilik aküyü yenilemekle bu sorunu çözdük :d ama aklımda abi hatırlatman için teşekkürler:D
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. en kısa zamanda ciddi bir eğitim almanı tavsiye edicem. bana inan eğitim aldıktan sonra motorundan daha fazla zevk alacaksın.
bu arada 40.000 değil 400.000 bile olsa gerekli bakımlar yapıldığı sürece rahatlıkla kullanılabilecek bir makine, içn rahat olsun.