MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN FİATLARA ZAM UYGULANMADAN SON ANDA BENDE UYGUN FİATA MOTOSİKLETCİM YÜKSEL BEYDEN 0 KM 2012 MODEL SPYDER 250cc ALDIM 8)nazar
Yazdırılabilir Görünüm
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN FİATLARA ZAM UYGULANMADAN SON ANDA BENDE UYGUN FİATA MOTOSİKLETCİM YÜKSEL BEYDEN 0 KM 2012 MODEL SPYDER 250cc ALDIM 8)nazar
kardesım hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Süpriz oldu valla.Hiç bahsetmedin motoru değiştiricem diye.Süprizmi yaptın
hayırlı olsun kazasız sürüşler diliyorum :cheesy:
hayırlı olsun abi kazasız belasız süpriz oldu valla :D plakanın çıkmasınımı bekliyeceksin? aldınmı yoksa motoru bayiden
celil abi hayırlı olsun bir sorum olacak neden 250 cc secimi yaptın 350 cc ye neden bakmadın maddiyat yüzünden mi yoksa başka bir nedeni varmı
peki abi balansörlü blok mu var motorda yaksa bizdekiler gibimi bloğu
kazasız belasız iyi günlerde inş... nazar :cheesy:
Pazar günü gelirim demiştim çayını içeriiiiim.Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız sürersin inşallah
Abi hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
Bugün gelirken baktım da, abi hakikaten çok yakıştı..Spyder Daytona'dan daha iri ve daha 'krom-yoğun' duruyor. Ayaklıkları geri almaları da çok iyi olmuş, Aksaray trafiğinde anladım... İnşallah bir uzun yol yaparız bu yaz..
sağol SPYDER in boyu DAYTONA dan uzun ve bol nikalaj makinayı daha havalı yapıyor:mrgreen:
ayakların geri çekilmesi hakikaten trafikte dengeyi daha kolaylaştırnış bende beylikdüzünde bir trafige girdim yarım saate yakın dur kalk yaparken anladım8)
ooo hayırlı olsun abicim.. allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)
darısı benim başıma inş :)
Hayırlı olsun Celil abi =)
Güle Güle keyifle kullan Celil abi, aynen, baharı bekleyen kumrular gibi olduk :)
akdeniz'e inme planı hangi yöreyi kapsıyor, antalya mı mersin tarafımı mersin tarafına yolu düşen arkadaşlara her türlü konuda rehberlik yapabilirim, eğer mersin tarafını düşünüyorsanız bende katılabilirm, saygılarımla
Abi Allahtan evli değilim hatunköylü yapacaksın beni :mrgreen:. Hani senle konuştuk ya 'evli olunca bu işler zor, ben de bekarım' dedim, spyder'a binince yakın geçmişi unuttun tabi. :mrgreen::mrgreen:
Celil abi benim 7-8 yıl sonraki halim: 'Forever single, forever young'. Motto'muz bu. :p
hayırlı uğurlu olsun Celil'im..Allah kaza bela vermesın...dün CBF e 4 bujı aldım.vallaha regal gozumde tüttü.hem parca hem işçilik noktasında TÜRKİYEDE binilebilecek tek makına regal...
şirketin şubesi var istanbulda ama yazılımla uğraşıyorlar burdaki teknik destek ve sistem(bilgi işlem vs )
bana ayarlayın orda Sistem Destek Uzmanı vs bi yerlerde Bilgi İşlemcilik filan koşa koşa gelip yerleşiyim :D evet Ankara'da hayat sıfır şu anda :D hiç arkadaşım yok cinnet geçircem