synapse333 Nickli Üyeden Alıntı
2006 model bir motorun 15000 km de olması bence biraz karamsar tablo, ben motoru alalı 4 ay falan oldu hemen hemen hiç kullanmadım kış nedeniyle ve sezon sonuna denk geldi motoru alışım, uzun yola da gitmedim, küçücük ilçedeyim gittiğim en uzun mesafe bugüne kadar max 200 km oldu oda gidiş geliş toplam, ve şu an 2000 km de benim motor 2011 model, yani sonuç olarak 1 yılda ve nadir (çok çok az) kullanımda 6000 km yapar bu motor (şehir dışı ve sezon dahil değil) 2006 model bir motorun (trafiğe çıkış tarihi göz ardı edilmiştir) 6 yılda 36000 kmde olması (en az) gerekli bence, motorun 40000-50000 arasında rektefeye gireceği düşünülürse, bence motorun geçmişi ve km si çok ama çok iyi incelenmeli, sonuçta km göstergesi ucuz bir parça ve kolay bozulabilir, değiştirilebilir, 2006 model motoru 3000 tl ucuz diye aldığımızı düşünelim, derken düz yolda giderken vites birden 3 ten 1 e düştü (kendi kendine) motor bloğu şanzuman vs komple dağalıyor, çıkacak masraf parça fiyatları da göz önünde bulundurulduğunda motordan fazlaya mal olur, ikinci el alacak arkadaşlar lütfen dikkat...