2013 ağustos ayında gitmeyi planladığımız 15 günlük ortalama 4000 km.lik harika bir gezi hazırlığı içerisindeyiz. ayrıntılar daha sonra yazacağım. :mrgreen::cheesy:
http://a1212.hizliresim.com/14/r/h6v72.png
Yazdırılabilir Görünüm
2013 ağustos ayında gitmeyi planladığımız 15 günlük ortalama 4000 km.lik harika bir gezi hazırlığı içerisindeyiz. ayrıntılar daha sonra yazacağım. :mrgreen::cheesy:
http://a1212.hizliresim.com/14/r/h6v72.png
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
güzargah nasıl beyler,
aslında ilk gezi, sizlere söylediğim gibi yurtdışı idi. muratın güzel bir planı vardı ama bunun için çok iyi bir hazırlık ve iyi motorlar lazımdı o yüzden o planı bir sonraki yıla kaldırdık, bende alternatif olarak bu rotayı sundum ve şimdilik murat, ben ve eralp sıcak bakıyoruz birde özgür abi var kandırabilirsek oda katılabilir.
max 5-6 motor planlıyoruz, tarih net olarak belli değil, daha çok vakit var. Ben 2013 yılı ağustos ayında Allah kısmet ederse bu rotayı tamamlayıp Kariyerimde ( :mrgreen::mrgreen::mrgreen:) güzel bir sayfa daha kapatmak istiyorum. Şimdilik Hayırlısı diyorum
celil cihan bizde vana gider geliriz :)
şaka bi yana bende kendime fikir edinmek için
şuna bakıyordum
http://www.motosiklet.net/forum/etki...es-tatili.html
ağa rota güzelmiş ve altlarındaki motorlarda apachi ve gv 250 rahat bir şekilde tamamlamışlar
bu rota çok iyi en ideali burda önemli detay önce uzun yolu yapıp antalyaya direk varmış ve sonrasında gezmeye başlamış ki bu en doğrusu tecrübeyle sabittir dönüşe uzun yol bırakılırsa sürücü yorgun motor yorgun yol bitmiyor biz dönüşte sadece gece yatıp 2 tam gün dönüş için yol yaptık yol zor bitiyor 8)
Hadı hazırlanın yarın gıdelım :mrgreen:
Şaka bir yana 4 gözle beklıyorum.. :)
hocam önce egeden geçin sonra akdeniz yapalım beraber....
Yaz gelsin de hele bir 8) gün doğmadan neler doğar..
dediğim gibi bu kafamızdaki plan ama 8 ay sonra ne olur bilemem
iple çekmeye başladım 8 ay sonrasını :D
neyle kopcam :D:D:D:D bisikleim bile yok hanımın doblo ya biniyorum işe gidip gelirken :D
ya varya hiç sabrım kalmadı :( siz böyle nispet yapmaya devam edin bakalım :D
arkadaşlar güzargağımızı gördünüz, şimdi sizlerden ricam bu rota üzerinde gezilebilecek ve görülmesi gereken yerleri teker teker bana yazmanız şimdiden teşekkür eder
Saygı ve Sevgilerimi İletirim.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sadece gündüz sürülecek demi!!!
arkadaşlar ben sizler için gidilebilecek ve yapılabilecek organizasyonları çıkartmaya başladım fakat gördüğüm kadarı ile hep sürüler iç kesimlerden gibi bunun yerine daha sahil kısımlarından geçsek ve mersin yerine ısparta üzerinden ankaraya varsak daha iyi olmazmı? yaa yine mersin üzerinden gidelim farkmaz :D ama sahillerden gidelim hep... rota çıkartayımmı???
Abi bir harita çizdim yüksek müsadenizle sunmak istiyorum ama nasıl sunacağımı bilemedim ne yapmalıyım
turumuz toplamda 7 gün sürüyor ve 4.139 km uzunluğunda
yolumuz üzerinde olası uğrayabileceğimiz yerleri sizlerle beraber kararlaştırmamız gerek
fakat rota ve konaklama yerleri şöyle
1.gün
İstanbul > bandırma ( arabalı feribot ile )
bandırma > çanakkale
çanakkale > izmir
2.gün
İzmir > marmaris
marmaris > antalya
3. gün
Antalya > Adana
4. gÜn
Adana > sivas
5. gün
Sivas > samsun
6. gün
Samsun > zonguldak
Zonguldak > Ankara
7. gün
Ankara > Eskişehir
Eskişehir > Bursa
Bursa > İstanbul
Güzargah üzerindeki ziyaret edilebilecek yerler....
Çanakkale : Şehitlik Ziyareti
İzmir : Kordon Sefası
Marmaris : deniz keyfi
Antalya : Akşam yemeği
Adana : Bebekli Kilise, Taş köprü ve Tepebağ eski Adana evleri görülmelidir
Sivas : Atatürk Etnoğrafyave Kongre Müzesi ve Kahramanmaraş yolunda dondurma partisi
Samsun : Bandırma Vapuru Samsun'da mutlaka görülmesi gereken bir vapurdur. Derbent Baraj Göleti çevresinde balık yemeliyiz
Zonguldak : Devrek Kopuz ve Uzunkum
Ankara : Anıtkabir ziyareti ve dikmen vadisi fotoğraf çekimi
Eskişehir : İlk olarak Odunpazarı Bölgesi’nde gezmeye başlayabilir daha sonra Şehir Merkezi ve Adalar civarını gezebilir daha sonra da Kentpark , Sazova Bilim,Sanat ve Kültür Parkı ve son olarak da Şelale Park’ı gezebiliriz
Bursa : İznik Mudanya Bursa kalesi ulucami olympus
İstanbul : Bebek sahili, Turkuazoo, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı, İstiklal Caddesi ( bitmeeeeezzzz ) Kapalı Çarşı
4139km/7 gün dersen günde yaklaşık 600 km yapar.
Günde 600km yaparsan da yattığın yeri bilmezsin gece. Tatil falan da yapamazsın. Tavsiye etmiyorum. :mrgreen:
o halde adana ve sivas ı rotadan çıkartıp
http://goo.gl/maps/VpvyU
2459 km yapalım
2014 te de izmir grubu istanbula gelir ve doğu karadenize uzanırız
Salih abi sende geliyorsun geziye değilmi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
murat, ben ve eralp sıcak bakıyoruz birde özgür abi var kandırabilirsek oda katılabilir.
max 5-6 motor planlıyoruz
yukarıda ilk mesajdan alıntı var orada üstü kapalı ne diyor iyi okuyun kadromuz belli yerimiz yokkkk herkes kendi planını & ekibini yapsın :mrgreen::x
peki eşleri de alıyormuyuz gezi ye?
Herkes adına konuşmayım ama ben gezilere katılacaksam benim için hiçbir mahsuru olmazdı. Ki kanımca olmamalı da 8) Sonuçta maksat birlikte güzel vakit geçirmek ve elimizden geldiğince geziye renk katıp keyif almak değil mi. Kimin nasıl katılacağı önemli olmasa gerek :|
Ben de Ankara'dan hareketle Manavgat'tan girip kıyı kıyı Bursa'dan çıkmayı planlıyordum hanımla; Temmuz ayı içinde.
Tarihler tutarsa belki karşılaşırız biryerlerde. :cheesy: