ya hocam bizim admin yüzünden geç çıktık :) yoksa ben çok gelmek istiyodum sizin mahalleye ama olmadı
Yazdırılabilir Görünüm
ya hocam bizim admin yüzünden geç çıktık :) yoksa ben çok gelmek istiyodum sizin mahalleye ama olmadı
canın sağolsun ...gelmiş kadar oldun ....:)
hocam geldim zatende mahallenize gelemedim :D
geldiğini biliyorum ki gördük ya orda seni ...konuşmasanda orda olduğun farkediliyodu yani ... 8)
dün akşamki baklava ziyafeti için kubilay abime teşekkürler kesene bereket abi 8)
ben siteye dün pek giremediğim için baklavaların niye olduğunu anlamadım ama sora anlattılar sağolsunlar :mrgreen:
inci abla ben size yetişemedim ama mahallede bi kaç gaz çektim :cheesy:
sanırım fazla gazlamışım sizin mahallede benzin bitti :cry:
ordan shelle geçtim benzini doldurdum wc ihtiyacımı giderdim dedim bunlara sahil yolunda yetişeyim :oops:
dün akşam öle bi hızla geldim ki röne parka allah korudu beni walla bi kaç tehlike atlattım sizi yolda yakalarım diye
ama geldiğimde bi tek burhan usta wardı mekanda
demekki çok süratli geçmişim yanınızdan görmemişim sizi :mrgreen: :mrgreen:
dün akşam herşey çok güzeldi ben kalktığımda hepinizin birlikte kalkması büyük incelikti sağolun :mrgreen:
sahil yoluna çıktığımızda grubu selamlayarak yanınızdan geçtim eve geç kaldığım için sizleri beklemedim kusuruma bakmayın artık :oops: :oops:
dün akşam için herkese teşekkürler
hepinize yalova seyahatinde iyi eğlenceler diliyorum görüşmek üzere sevgiyle kalın
ulaaaa..... bi gün yoktuk şu sitenin başında neler olmuş neler.....
olm taze moderatör. millewt sana ısmarliicana senmi onlara baklava ısmarladın....allah seni ne etmesin hemi..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neyse afiyet olsun bütün arkadaşlara ......ariicaktık sizi ama... ayhan kumandanımla beraber gündüz 2 de başlayan baraj kenarı mangal partimiz, kafalarımızın bimilyon olmasından dolayı herşeyi unutturdu bize.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
40 kişi 1 otobus sen anladın onu
kubilay abi baklavalar için bikez daha teşekkürler. tatlı bahaneydi. ortamımız ise ŞAHANE!!!
Afiyet olsun kardeşim lafımı olur maksat beraber olmak
Özellikleee motorsuzda olsa aramıza katılmak için bi sürü zahmet çeken DeliÇerkeş Hocamıza çooook teşekkürler... sohbetinle gecemizi şenlendirdin hocam... teeee Büyükçekmecelerden gelen uniiyeee...uniidi dimi unicorn...ööleee bişi.... honeye vel hasılı herkeslere teşekkürler... kubilay abiii büyüksün... ama içirmiicektin bana o sigarayı devamını getiremedim tatlının... kısmet....
okanım gıymetlim sizinde Mevlam muhabbetinizi arttırsın... yahu insanın canı çekiyo, uçağa atlayıp gelesi geliyo vallaaa.... çoook selam gomtanımada...