Biri benim..Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Hando bilir nedenini :x :!: :evil: :lol:
Yazdırılabilir Görünüm
Biri benim..Alıntı:
Hando bilir nedenini :x :!: :evil: :lol:
niye yaaaaaaaaaa ALLA ALLA biz de bilelim anlatın hadi:)
bu topiğin ilk sayfasındaki carvalho nun yazısını oku hocam...Alıntı:
HAYIRLI OLSUN !
Ben de 'red' oyu kullanmıştım. Şerif derken moderatör'lüğü kastettiğini düşünmüştüm.
Bilirsiniz moderatörler sitedeki her üye kadar rahat yazıp çizemez, üzerinde anlamsızca 'objektif olma zorunluluğu' gibi bir baskı olur... "puhaha"lar yerine "öhöm"ler gelir ister istemez. Hando'yu başı-boş ve özgür sevdiğim için 'red' oyu kullanmıştım. Yanlış anlamışım.
nihatım o dediiin motoradyotörlere ben pek uymuyom dimi.... hiç işim olmaz .... :mrgreen: makaramı kimse engelliyemess.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: puhahahhahahahha......ama yannış yapanıda çizerim....cızzzttttttt.... :twisted:Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Ya evet, sen pek uymuyorsun abi ama kabul et eski performansın yok. Ortamı diplomatik bir üslupla temizlemeye çalıştığına şahit olmuşluğum var (:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
HAYIRLI OLSUN.
HERŞEY TAMALANMAK ÜZERE .YILDIZ ŞİLAH EKSİK OLAN KODES NEREDE.
MERAKIM İLK MİSAFİR BEN OLCAK GALİBA :duvar:
eee hadı hando abım pardon serıfım :mrgreen:
tatlıları gorelım ne zaman ıslatıcaz serıflıgıı beklıyoruz :mrgreen: :mrgreen: :P :P :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: gelmezsen :twisted: :twisted: :twisted:
ewet etkilemedi desem yalan olur....ama o şoku atlattım...çılgın moderetör okan geliyoooorr.... :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı