Arkadaşlar herkese teşekkür ederim keyifli, bol muhabbetli, gırgırlı şamatalı, eğlenceli, hediyeli çok güzel bir akşamdı ayaklarınıza emeklerinize sağlık:hastayız:
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim keyifli, bol muhabbetli, gırgırlı şamatalı, eğlenceli, hediyeli çok güzel bir akşamdı ayaklarınıza emeklerinize sağlık:hastayız:
Emeği geçen tüm abilerimin,arkadaşlarımın,ablalarımın ellerine sağlık süper bir akşamdı, itiraf ediyorum tatlıları bol bol yemişim :utangaç: iyiki çünkü bujilerimin ıslanması sonucu leventten maslağa kadar ittirdim artık ordanda çalışmayınca bi araba ile garaja çektim motoru :D
Emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık süper bir akşamdı. tatlılar harikaydı :) Mehmet abi ve sanırım Kerem arkadaşımız sağolsunlar :)
Resimler çok güzel görünüyor muhabbetiniz bol olsun yılın son buluşması çok güzel geçmiş belli, emeği geçen herkese tebrikler 8)
emeği geçen herkese ço kteşekkür ederim çok keyifli ve eğlenceli bir geceydi.
Gelen tüm RaptorRiders üyelerine teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık millet. Bu günü endeğerli kılan sizlerdiniz. Ve öylede oldu. İyiki varsınız. Birlikte daha nice güzel anılar yaşamak dileğiyle. Sağolun varolun dostlar.👏👏👏
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1cc6fb5b5.jpg
Emeği geçen katılan tüm arkadaşlara teşekkürler