koçum hakkımız baki anasını satayım şimdi onlar misafir bu seferlik diyelim tanrı misafiri olarak hoş geldiniz deriz okanın tatlilarınıda yeriz eee artık getirirse ....
Yazdırılabilir Görünüm
koçum hakkımız baki anasını satayım şimdi onlar misafir bu seferlik diyelim tanrı misafiri olarak hoş geldiniz deriz okanın tatlilarınıda yeriz eee artık getirirse ....
ok abım handomuzu hos tutalım gıdınce yuzumuz olsun gercı 5 posyon kofte 5 porsyon peynır tatlısı ohhh anca doyarız :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
getirir komutanım. getiremesede modorotor yardımlaşması diye bişey var. yardımcı olurlar heralde
yaşar baba needim yavv.. moderatör olunca ilk maaşını alan tatlı ısmarlarmışşş...bizde bu düzene uyduk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-Gençer(+milyon)
21-
22-
23-
24-
ben.....Alıntı:
promote Nickli Üyeden Alıntı
abi ehliyetsiz trafiğe çıkmıyorum.. yani motorla gelemiycem ama az kaldı 22 sinde sınav var. ama sen plakamla ruhsatımı gelirken yanında getirirsen çok makbule geçecek...Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Gel kardeşim gel neyle istersen onla gel ama kesin gel
Sayın yeniköylü modum! Affınıza sığınarak, size özelde bahsettiğim mazeretim nedeniyle bu haftaki buluşma listesinden de adımın silinmesini rica ediyorum. Bu son olacak inşallah! Kusura bakmayın! :(
Canın sağolsun arkadaşada selamlarımızı ilet