bak bunu hic dusunmemistim, yalnız onumuzdeki carsamba sanırım yok isterseniz ayırtayım duruma gore cuma musait olursa kaydırırızAlıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bak bunu hic dusunmemistim, yalnız onumuzdeki carsamba sanırım yok isterseniz ayırtayım duruma gore cuma musait olursa kaydırırızAlıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
bana uyar ...
Çarşamba bana uymaz. Akatlar'da futbol olayım var :(
Cuma'ya yüklenelim derim...
aslında şampiyonlar ligi vs sebeplere baktığımızda cuma günü uygun görünüyor ki ben cuma 20 de işten çıkıp motorla birinci köprüden geçip gelcem...
ben heşbişe annamadım yaw
maç varmı?
varsa ne zaman?
neden bu hafta değil?
benden ne kadar kaçabilirsiniz?
ha bu hafta ha öteki...
aklınızı alıcam... (rakip takım için diyorum)
:twisted: :twisted: :twisted:
ayaanızı elinize vericemmm
kafanızı kırıcam canınızı acıtıcammm
haarrrrrr
ahanda bırsey eksık takım ısmı yok
1.regal spor
2.raptor spor
karsı karsıya kıyasıya rekabet bu macı sakın kacırmayın dıyorum naklen ...................... stadında
yaa bull kardes bende anlamadım sımdı mac nerde yapıcak ne zaman yapılcak eeee hadıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bull kardeş sen benim teli bir kere çaldır sonra ben sana anlatırım detayları :P :P :P
Evet arkadaşlar şimdi niye özelden mesaj atıp maç yeri ve saati konusunda BULLa haber verilmemesi gerektiğini anladım :P :P :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Futol federasyonu halı saha lisansı olmayan kişilerin futbol oynamasını ve FIFA kokartsız hakem olmadan oynanmasını yasaklamış.Biz bunları sağlıyamayızki.Tühh oynıyamıycaz ne kötü :(
kıvırtma oziiiiiiii :evil: :evil:
hala bi çıkar yol arıyosun ama yemesssler , kaçamazsın :P :P :P