eyvallah abi bi arada zıyaret amaclı emre ltd ve erdem beye tanısmaya gidelim baya ilgililer saolsunlar.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
eyvallah abi bi arada zıyaret amaclı emre ltd ve erdem beye tanısmaya gidelim baya ilgililer saolsunlar.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu arada son dakika haberi
EMRE LTD son dakikada bir değişiklikle MOTOSHOW 2007 gelecekler ve modellerini sergileyecekler.
EMRE LTD Erdem beyde sizlerle tanışmak istiyor, fakat şu ara çok yoğunlar son anda ilk fuara da katılma kararı aldılar 2 gün içinde hazırlanmaya çalışacaklar. İnşallah fuarda görüşüp tanışacaksınız.
Yaw arkadaşlar ben pazarı bekliyemiyeceğim, fuar açıldığı gün de gideceğim, sizin için ön çalışma yaparım, ayrıca pazar günü de hep beraber gideriz.
Müslüm Baba .. eğer bi sakıncası yoksa bende ilk gün gitmek isteyenlerdenim.. Pazar günü dostlarla tekrar gidilir.. ama cuma tek başıma ve ya abimle gelmek istemekteyim.. daha önce ve ya fuar günü buluşup senden davetiye temin edebilir miyim acaba?..
Nedemek kardeşime bak iş yerindeysen hem seni ziyaret edeyim hemde davetiyeni vereyim. Tamammı.
Buyur gel abim.. başım üstüne.. gelmeden bi 15 daka önce haber et yeni çay demletiim.. 0532 747 54 78
Geliyorum 11.30 da oradayım. işyerinin adı neydi.Tabela varmı.
Merhaba arkadaşlar :D
Diyorum ki, pazar günü 1 saat erken buluşsanız da hep birlikte kahvaltı etsek, sonra da fuara gitsek :cheesy:
ER'den -regalsever- -ama aslında intruderaşığı- aybiketa 8)
sevgi ve saygıyla selamlarım :cheesy:
Aybike, hoşgeldin...
Sen Regal alacaktın, earlyriders'taki yazışmalardan hatırlıyorum. Ne oldu???
Evet :D araştırıyorum hala
hatta şu anda güzel bir tane buldum sahibinden.coma ilan vermiş dün , hatta belki tanırsınız diye soracaktım ama nasıl olur bilemiyorum...
Konuyu dağıtmayayım da.. Az kaldı diyeyim :cheesy: