-
Olay mahalline biraz heyecanlı bir arkadaşımla gitmiştim. Muhabbetin ortasında bir yerde tutturdu 'ille de motor kullanıcam' diye... tamam deidk mecburen ve verdik bizim canavarı altına. "Gaz bu, debriya bu, vites bu... yürü bakalım" dedim. Tabii motoru 'durmak' değil, 'sürmek' için aldığımdan frenlerin yerini söylemedim. Allah'tan bir kaç kişi müdahale edip gösterdi frenleri ama olacakları tahmin ettikleri için uzaklaştılar sonra. Motor hareket ederken sisi bardan tutup bir kaç adım takip edebildim ama sonra makine birden hızlanınca bırakmak durumunda kaldım. Makine güçlü, kız n'apsın :) Sonrası yaklaşık beş metrelik patinaj ve yalpalayan bir motor... akabinde sola yatmış motorun altında bir sağ bacak, sırtüstü uzanmış biri... yaşadığı şoktan dolayı sadece bakıyor. Zaten hangimiz ilk düşüşünde kısa süreli de olsa bir şoka girmedi ki...
Millet koştu, motoru kaldırdı... herkes sırayla Ebru'ya -düştüğü için- "aramıza hoşgeldin" dedi. Biraz eli ayağı titredi, sonradan düşmenin çok zevkli bir şey olduğunu itiraf etti. Ciddi bir niyet içerisinde... "alıcam ben de" diyor.
Konu Dışı: Hepinizi çok sevdi. "Çok iyi arkadaşların var" dedi. Haklı da... ailemiz gerçekten çok güzel. Bir yere gittiğimde samimi olarak bana gülümseyen yüzlerle karşılaşmak harika. Hepiniz iyi ki varsınız.
-
arkadaşlar sayenizde cok güzel bir pazar gecirdik,
hakinen bi dakine ben elmalı falan tütün getireyim karışık ta yaparız yaw.. :)
gökhan abi eline sağlık göksel mangalı sana sattı ama :D
emeği gecen arkadaşların hepsinin teşekkür ediyorum ..
-
Harika bir pazar günüydü...Katılan ve katılamayıp gönlü bizlerle olan bütün arkadaşlarıma TEŞEKKÜRLER...
Mangal başında bizler için ter döken GÖKSEL ve GÖKHAN abilerime özel teşekkürler...
Sezonun ilk mangalını yaptık çok şükür...
Şimdi şehirler arası olmasada ilk yoluna sıra geldi...Adminimiz Aidikurt-Alper Şile-Ağva diyordu...Hava durumuna göre bir plan yapalım derim ;)
-
çok güzeldi pazar günü... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
bana yol boyunca eşlik eden TAYFUN"a,telefonuyla, hiç olmazsa sesiyle aramızda olan OKAN"a(bu arada tekrar geçmiş olsun),bize nefis salata, elmalı pay, yapan ve her türlü adet edevatıyla mahsur bırakmayan komtanımın sevgili eşine ,gelemeyecek durumdayken (benim tayın aküsü bittiği için)hemen evime kadar gelen, mangalı yakıp,malzemeleri büyük bir özveriyle pişiren,VARLIĞINI herhalükrda hissettiren GÖKHANCIĞIM"A ve canım kardeşim GÜL"e geçte olsa aramıza katılan SERHAT ve NİHAT" A,adminimiz ALPER ve sevgili eşine,DENİZ"e ,FATİH" e hiç olmaz sa sizleri 15 dakikalığına görelim diye onca yolu kateden EMRAH ve sevgili eşine ,tüm grubu toparlayan ve neşesi ,pozitif enerjisi ile,işi olduğu halde yanımızda olmayı tercih eden AGRESUS"A, herkese ÇOK TEŞEKKÜRLER
ALLAH nazardan esirgesin diyelim ve devamını dileyelim inşaallah :D
KİNO BABA sende yanımızdaydın teşekkürler :cheesy:
-
inci öğretmenim nazik düşünceniz için teşekkürler.. :roll: :happy:
-
-
-
teşekkür ederim alper ne güzel çekmişsin :cheesy: anlaşılan biz pazar gününü ;başka bir güzel pazar yaşayasıya kadar resimlere bakıp bakıp hatırlayacağız "AH BE NE PAZARDI " :? :mrgreen:
-
Valla ne pazardı ya, yemin ediyorum bugün anladım anlam ve ehemmiyetini tam olarak. Haftanın ilk iş günü sinir yoktu, stres yoktu, terapiden çıkmış gibiydim, gün boyu milletle makara yaptım, devletin atv sini 10 milyara amcanın birine kakalıyordum kine şef geldi işi mok etti :D hala yüzümde gülücükler var, agresusta koysa resimleri denyoluklarımız belgelenecek bekliyos bakalım. hepinise bolja öpüjükler atıyom ;)
-
dört gösle bekliyos ama agresus yok ortalarda.. inşallah bi sıkıntısı yoktur... :(