vaalla benim ağzım açık kaldı çok güsel olmuş resmen bir custom kapak var elimizde ben söylicek bişey bulamıyorum hakkaten tebrikler sanatçı adam budur...
Yazdırılabilir Görünüm
vaalla benim ağzım açık kaldı çok güsel olmuş resmen bir custom kapak var elimizde ben söylicek bişey bulamıyorum hakkaten tebrikler sanatçı adam budur...
cok sagolun arkadaslar nıhayetınde sıkıntımızı hallettik.iddaalı olmasın ama regaldekı butun plastık parcaları yapabılırım.
ben ümranıyede çarşı dayım.evim ve atölyem burada.tabiiki ugrayın herzaman beklerım.
kısaca kafamıza koydugumuzu yapabılıyoruz arkadaslar:D:x
ellerıne saglık yıgıt karsesım hala sol kapak yoksa benım raptordan sokup verebılırım sana,yerım kartal sog.anlık cep no 0535 3288725 ayhan.yardımcı olabılırsem ne mutlu.
hocam ellerine saglik walla, mukemmel olmus.
çerçekten bire bir olmuş elerin koların dert görmesin hadi arkadaşlar şimdi görelim elleri kimler kapak kimlere çamurluk lazım sonuçta bu devamlı bulunucak bir şey degil ona göre yigit kardeşimde malzemeleri hazırlasın
eline sağlık süperr olmuşşş...tek bir sorum var kalıp olarak orjinal kapak kullanıldı ama orjinal kapaktan büyük olma ihtimali var gibi geldi bana senin yaptığın kapağın...boy farkı varmı, varsa da kapak yerine tam oturuyormu???
bu söylediğiniz şeyde büyük mantık hatası var:mrgreen: bi düşünün önce kapağın DIŞINDAN kalıp alıyorsunuz ondan sonra o kalıbın içine bırdaha döküm yapıyorsunuz8)anlatabildimmi?
bu kapak diğerıyle aynı ve yerine tam oturuyor,ayrıca ön çamurluk ta yerıne tam oturacak:D
airbrush dostum, biz arkadaslarla dusunmustuk bu kalip alma isini; ama siz yaptiniz. bi soru soracaktim izninle.
simdi biz bi legene kartonpiyer alcisi dokup kapagi icine sokmayi dusunmustuk. alci kuruyunca elimizde kalip olacakti. sonra da icine polyester lifleri mi ne oluyormus, onlari serip, ustune artik recinesi varmis saniyorum onun, onu dokecektik.
ana fikir bu mudur acaba basit olarak?