dediğin gibi olur işallah çünki emre bayii lere listeyi gönderdi bile liste 1 ocaktan geçerli o listede senin makinanın fiatı aynen kopyalıyorum
E9-B 250CC : 7.300 TL :cry:
Yazdırılabilir Görünüm
ayrıca benim bildigim şu an %8 ÖTv li hali bu. eger %22ue geri çıkarsa
7300*0,92=6716*1,22=8193 TL :?:lol::evil:
**ÖTV değerleri konusunda yanılıyo olabilirm şu anki değerleri bilmiorum ancak ben motoru mayısta almadan araştırdıgımda gecen şubatta 250cc altı motorların ÖTV leri %22 den %8 e indirilmişti fuar öncesi patlama olsun diye.şu an içinde hala 8 de biliyorum
Abi 7300TL demek, "Türkiye'de benim rakibim diğer çinliler değil, Hyo ve ST Kanuni'dir" demektir. Tamam bizim motorların kalitesi ve dizaynı kesinlikle diğer çinlilerin üzerinde. Fiyat/performans oranı iyi yani. Ama ST kanuni ile karşılaştıracaksam(fiyat oralara gelmiş gibi duruyor), hala V motorlu bir GV250 kadar iyi değil fiyat/performans oranı(yeni fiyatlar doğruysa).
RR'ların kalitesini en iyi bilen sen bu parayı vermezken, bu motorları direkt "çin malı bu" deyip burun kıvıran insanlar hiç vermez bence.
Bizimkisi de züğürtün çenesini yormak ama şahsi fikirim budur yani. Bu motor bu yaz 7300 olsaydı, ben şu anda 2006 CBF250 sürüyor olacaktım.
[quote=slamdunk_tr;97933]Abi 7300TL demek, "Türkiye'de benim rakibim diğer çinliler değil, Hyo ve ST Kanuni'dir" demektir. Tamam bizim motorların kalitesi ve dizaynı kesinlikle diğer çinlilerin üzerinde. Fiyat/performans oranı iyi yani. Ama ST kanuni ile karşılaştıracaksam(fiyat oralara gelmiş gibi duruyor), hala V motorlu bir GV250 kadar iyi değil fiyat/performans oranı(yeni fiyatlar doğruysa).
Daytona 350 dahi Gv250 nin performansını yakalayamıyor hele Gv250 nin tekerlek boyutu Daytona kadar olsa nal toplatır.Gv250 nın ekonomik yakıt harcaması da cabası Emre Ltd.aşağıdaki hali hazırda güncel olan fiyat tablosuyla nasıl başa çıkacak merak ediyorum.:shock:
SportbikeGT250 8.975 TL GT250 R 9.856 TL GT650 16.274 TL GT650 R 18.495 TL GT650 R W/D 16.606 TL
CruiserGV250 8.367 TL GV650 20.232 TL GV650 TTC 17.430 TL
Hyosung 'performans açısından' kalitesi malum. Hele st7 diye Türkiye'ye gelmeyen bir modeli var ki, resmini görünce insanın kanı kaynıyor. GV 250 bir ara benim de listemdeydi. Fakat bunların satış rakamları (miktar olarak) ne acaba.. Geçen yıl bir sıfır km GV250 ilanda aylarca durdu mesela. Veya GV650'nin ilanında adam tertemiz, cayır cayır yanan makinenin altına eklemiş: ''Kötü motor yoktur, kötü usta vardır'' diye. :) Parça sorunu, krank kırma, vs.. halen devam ediyor mu ? 250 sınıfında fiyatlar makul, Regal'in son fiyat artışlarından sonra çok makul, fakat cc yükseldikçe bunda da rasyonel mantık 'Japon alırım' a dönüyor.
Krank kırma vs gibi problemleri motorsiklete devir kesici koyarak aşmışlar 2008 modellerden öncekilerde devir kesici yok motorsiklet devri sonda kullanıldığında ki bu makinaya nedense hep racing muamelesi yapılmıştır yağlama yetersiz kalıyor ve krank zarar görüyordu.Şu anda böyle bir problem yok
güzel motor ilk ankarada mogan gölünde görmüştüm.ilgimi çekmişti keşke sıfırları piyasada olsa. inanın resimde göründüğünden daha hoş
http://imageshack.us/photo/my-images...039oo.jpg/sr=1
http://imageshack.us/photo/my-images...039oo.jpg/sr=1
Baba bu nedir ya
Kac ay bekledik para biriktirdik, anlasilan o ki kursak hevesle dolacak