müzisyenler müzik aletlerini getirsin ben gitarımı kapıp geleceğim haa
Yazdırılabilir Görünüm
müzisyenler müzik aletlerini getirsin ben gitarımı kapıp geleceğim haa
boşver baba bizde ilkersiz iskender yeriz fotograflarıda çeker yollarız onaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
az kaldı millet herkes hazır demi cumartesi start alıcaz cadırlar uyku tulumları vb hazırız dimi
saat 8:30 da kozyatağı carrefourda olmayı sakın unutmayın saat tam 9:00 yola cıkılacak bekleme yapılmayacak lütfen saatlere uyalım.
he yavv adminim. ilkersiz yerik yağlı iskenderlerimizi.. :P :P
Bende zannettim ki İlker hepten yan çizdi. Adam dönüşte yan çizip feribotla gelecekmiş. Olsun kendi tercihi. Ben de burada plan yapıyorum Ilgaz dağına bir keşif gezisi yapsam resimlesem ve yayınladıktan sonra ortak bir tarih belirleyip kamp yapsak, hatta Mengen taraflarına da aynı keşif gezisi yapmayı düşünüyorum. Yaz boşa mı geçecek . Kendim için bir şey istiyorsam........... sizin için. :D
ılgaz uyar valla aksu baba.... çok da ekşın olurdu yaniii.....
Aksu agabey, ben varım her türlü. Ilgaz, yedigöller, yazı boş geçirmeyelim mümkün mertebe. Ne kadar fazla hareket edersek o kadar uzun yaşarız, daha doğrusu yaşadığımızı hissederiz...
Ilgaz ı biraz da Okan a kıyak olsun diye düşündüm. Sonar Mengen tarafı, Abant tarafı derken motorla gelsin diye, öyle öyle İstanbul a yaklaştıracağım Okan ı. Şu Kapıdağ dan sonra keşif gezilerine başlar ve resimlerim.
ya aksu baba su suğrizi acıkla artık .................(+1) yazdırdıgın kim gelicek dimi
ARKADAŞLAR BİŞİ DİCEM !
Eskihisar - Topçular'a kaçta bineceksiniz? Sizinle gelmek istiyorum. Tabi siz de isterseniz ? Sizi karşılayabiliriz, 2 motoruz. Sonra Bursa dan da bir arkadaş var , galiba BCC de gelicekmiş oraya, önlü arkalı gidebiliri veya siz ve biz?
Ne dersiniz? Sevgili admin , uygun görürsen beraber yolculuk yapar o sizi davet ettiğim BARRACUDA yı da gösteririm , yol üzerşnde nasıl olsa !??? :twisted: :cheesy: :twisted:
speedygonzales tahminen 9 da carffour dan ayrılırsak muhtemelen 9,30 - 9,45 arası topçulardayız en kötü ihtimalle 10 vapuruna binmiş oluruz. Bencede senin mekanı görmeden geçmeyelim derim