filim seneryolarını aratmayacak bi yolcukuk geçirdik inan abarmıyorum okuyunca hak vereceksin
cuma günü feribot saatinde herkesle buluşmak için sözleştik ve saati gelince oradaydık,oda ne celil yok ortalıkta ve biletide bende saat 5:50 olunca erayla ve alperi feribota yollardım bekletmeleri ve matumatı bana an be an vermeleri için
erayla ben sürekli iletişim halindeyiz telefonlar açık vaziyette
eray-geldimi abi 5 arabalık yer kaldı
ben- yok abi
2 dk sonra
eray- abi kalktı kalkacak hadi gel artık
kontağı açtım 1 e attım gişeye ilerledim biletimi verdim....
oda ne aynaya baktım celil el sallıyor geldim gibisinden ,çok sevindim ne yalan söyleyim ,onu almadan gitmek koyacaktı...
bindik feribota yol almaya başladık,fırfırda sigaranın yasak olması delirtti bizi ,bir kaç girişimdde bulunduk ama başarısız kaldık.mudanyaya ulaşmamış 19:30 u buldu
çıktık yola ,eray arkadaşımızın üstün yol bulma yetenekleri sayesinde bursanın şöyle bir tozunu attırdık sonun 40km boşa giden yol,zaman,benzin.en sonun da bursa tayfasıyla (özgür,mesut)buluşma yerimiz olan karfura gittdik.para çektik suyumuzu içtik,tanıştık sohbet ettik,20:30 gibi tekerleri büyük orhana çevirdik (yaklaşık 90 km)
gittiğimiz yolun bozuk olması ve sokak lambalarının olmaması hızımızı çok etkiledi ortalama 50 km ile seyrettik,
bu yol benim için farklı bir deneyim oldu ve ayrı bir zevki vardı,5 motor ve bir araba eşliğinde ilerlerdik,yanımızda araba olması bizim için çok avantajlı oldu hem eşyalarımız attık hemde yolu aydınlatması güvenliğimiz biraz olsun zora sokmadı
saat 23:30 ancak kamp alanına ulaşabildik
hemen o kalabalığın arasında çadırlarımızı kuracak yer aradık ve nihayetinde uygun yer burduk
yerleşme işlemleri bitikten sonra karnızı doyurmak ve alanı tanımak için stand alanına yön tuttuk güzelce adana kebabımızı yedik yerli hakla hoş sohbetlr ettik .daha sonra bir kam ateşi bulduk ve başına çöreklendik,biralarımızı yudumladık ,özgür ve mesutun efe oynayışlarını izledik alkışlarla eşlik ettik.saat 03:00 gibi uykuya geçtik
sabah 9 gibi herkes zımba gibi ayaktaydı bol oksijenin etkisi ....
10 gibi vc toparlanma işlemleri bitince kahvaltıya geçtik ve inanamassınız 5 tl ye açık büfe kahvaltı yaptık organik organik,tıka basa yedik..
...birazdan devam edeceğim