Ahmet sen izmir e taşın ;)
ben sana istemediğin kadar yer bulayım :D
Yazdırılabilir Görünüm
Ahmet sen izmir e taşın ;)
ben sana istemediğin kadar yer bulayım :D
Yok yok ağanın linkinin sonunda y harfi eksik sadece.. ilan bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...07374453/detay
"her işe uygun" diyor, nassı yani :mrgreen:
Güzel bir fikir. Herzaman olmasını istediğim birşey aslında bir klüp. Bunun iyi tarafları da kötü tarafları da var tabi.
iyi tarafları;
- evde canın sıkıldı atla git mekana takıl,
- çoğunluk birbirini tanır kimse kimsenin tavuğuna kışt demez
- imece bir atölyemiz olur, herkes kafasındakileri çok daha uygun ve yardımlaşarak, üstelikte *kendin yapma zevki*'ni tadarak gerçekleştirir.
- birlikte yol aldığın kişiler bellidir.
kötü tarafları;
- motosikletin haydi şu gün atlayıp şuraya gidelim, ruhunu elinden alır, gruptaki herkes katılamaz (mekanı boş bırakamayacağı için)
- motosikletin haydi hafta sonu sabah kahvaltımızı şurda yapalım ruhunu elinden alır, klüp varken ne dışarı gidicez mantığı oluşuverir
- çokluğun olduğu yerde b*kluk olmaması için illa ki kurallar olması gerekir. Ancak kural, bir motor sürücüsünün, bilhassa chopper sürücüsünün ruhana aykırıdır.
Ama ben yine de isterim ya :)
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi,ÖLECEĞİNİ bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım..ÖZDEMİR ASAF.
yola devam Ahmet kardeşim..
kitabını ve hayatını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim..şiirleri atasözü gibidir..şiirlerin şairi boşuna dememişler..mesela'' öğüt zamaninda taze yenmemis bir ekmegi, baskasina bayat yedirme denemesidir.''der ki bence ders konusudur..