sen nasıl görmek istiyorsan dostum yada ne anlıyorsan.
anlatması yazmasından uzun sürer.
HANDO cevap verdi... :x
Yazdırılabilir Görünüm
sen nasıl görmek istiyorsan dostum yada ne anlıyorsan.
anlatması yazmasından uzun sürer.
HANDO cevap verdi... :x
artçı alacak biri varmı ..Serhat gelemediği için senem"i alacak bir gerekiyo ...
Hocam bulunur biri yarın ola hayrola
tamam .. bakalım daha vakit varken yazayım dedim ..
du bakiim ben şunu bi ali ustaya götüriim ne diicek bilyeler için... çıkma diyeblir... çık sorun yok derse ben alırım zatı muhterem deli kılçığı... şeref duyarım hattaa... olmadı delizabit var... bakalım.. blki ben de artçı olarak geleblirim... durumlar karışık... yada atlarım otobosa ööleee gelirim...
eyvallah agresus...kubilay zaten denizle konuşacak bu konuyu ..inşallah otobüsle gelmene gerek kalmaz...senin makina iyiydir sorun çıkarmaz sana benim bildiğim ...ALLAH"a emanet
Benim Kızılkorsanım bilir nerede bozulacağını evelallah.... Mevlam darda koymaz... inşallah sorunsuz bi şekilde gidip dönücez... cümleten Mevlama emanet olalım... hadi bakalım.. Vira Bismillah...
komtanım serhat aradı beni çizgiyi düzeltmesi lazımmış yan çizgileri sevmiyormuş "abla bana gelen :evil: :evil: :evil: geldi ben şu çizgiyi bir düzelteyim pazar günü "dedi :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: yani ben ona saldım şeytanları gece rahat bırakmamışlar zuhazuhaaaaaaaaaa :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
komtanım ablamın dedigi gibi çizik falan bizi bozar size zahmet siliverin benim adımın yanındaki çizikleri listede sadece adım kalsın pazar günü 7,30 da mahmutbey gişelerde görüşürüzAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Bu gezi çok güzel olacak sanırım :D