Yokyok biz bursaya gidip bakıcaz resimlere
Yazdırılabilir Görünüm
Yokyok biz bursaya gidip bakıcaz resimlere
herkeze ıyıaksamlar boyle bır sıte oldugunu bılmek cok mutlu ettı benı ızın verırsenız aranıza gırmek ısterım bu dostluklar hıc bıtmesın :cheesy:
HERKESE :lol: selams allahın izniyle Dün sabahki ehliyet sınavım güzel geçti İnşanlah iyi puanlarla EHLİYETE kavuşurum ondan sonra dabi Bende rahata kavuşucam
bUNDAKİ SONRAKİ GEZİLERE :tr: :) :) BENDE GELMEYE ADAY OLMAYI İSTİYORUM ;) SİZLERLE BERABER OLMAK Bİ KUŞ SÜRÜSÜYLE BERABER OLMAG GİDİ :D AĞUSTOS 5 ŞİNDE DİREKSİYONDADA GİDDİMMİ ONDAN SONRA SERTEFİKAYIDA ALDIMMI DOĞRU KARAKOLA EHİYETE TABİ BU EYLÜL AYINDA RAMAZANIN 26 17 SİNE FİLAN GELİYO YANİ EPEY SİZLEYİS ARTIK BUNDAN SONRA :D EUHEUHEUEHU
hADİ HAYIRLISI BAKALIM :)
kısa bir tatilin ardından, bursadayım.. :(
bugün sözleşmemi yaptım, yarın çalışmaya başlıyorum, hayırlara vesile olur inşallah..
artık hayat burda devam edecek.. :| ama sık sık geleceğim istanbula..
o güzel geceden sonra yazamadım size.. çok teşekkür ederim..
bursaya yolu düşenleri beklerim her zaman.. sinan abicim sen de çok sağol.. selamlar..
şimdiden çok ösledim hepinizi.. :cry:
bu arada çapkınlık turlarınız nasıl gidiyo.. :P :-1:
Alıntı:
chopell Nickli Üyeden Alıntı
"Ve o günden sonra hayatı bir daha hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktı..."
İlginç bir cümle! Romanlarda falan geçer bazen ve hani okuyup geçeriz! Kabulleniriz roman kahramanının hayatının bir daha hiç eskisi gibi olmayacağını! Kolay olur bizim için... Ama o roman kahramanı bizsek eğer? Daha doğru bir ifadeyle, hayatımızın bir daha hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağını hissettiğimiz zaman ne olur? Hisseder miyiz? Ya da hayat bu kırılmayı gözümüze sokar mı? Bunu hissettiğimiz zaman gerçekten de hayatımız bir daha hiç eskisi gibi olmayacak mıdır? Yoksa bu bir yanılsama mıdır?
Valla bilemedim... Bilen varsa lütfen paylaşsın!
pardon sizbizim turlarımızı nerden biliyosunuz sizinle daha evvel tanışmışmıydık yoksa cumartesi cazgırda otururken Doğan arkadaşımızın yanına gelen kızıl saçlı bayanmısınız ne tesadüf burdada varsınızAlıntı:
chopell Nickli Üyeden Alıntı
Öhömmmm!! Abi naaptın yaaaa!! Daha ilk günden! :lol: :lol: :lol:
Ben zamanında uyarmıştım beni hiç dinlemedi akarız alemlere dediydim
Doğru diyosun!! Hakettiiiii hakettiiiii!!!
Sedacım sen merak etme ben varken onlar çapkınlık yapamaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Ben sana havadisleri bir bir özelden anlatıcam tatlım SEN SIKMA CANINI :cheesy: