Komutanım site www.earlyriders.net :DAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Komutanım site www.earlyriders.net :DAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Çanakkale olayını sonuca bağladık değilmi?
Arkadaşlar isterseniz sitede Çanakkale gezisi için açtığımız topiğin linkini vereyim bi inceleyin, ya da siteye girip bakabilirsiniz..
Konaklama yeri sorunumuz yok bendeniz 2 ayrı otelde bir sürü yer ayırttım da :)
Program detaylarını www.earlyriders.net sitesindeki Bluesbirader nickli arkadaştan öğrenebiliriniz.
Hatta sevgili üyelerinizden Nihat arkadaşımızın da organizasyonda dahil olduğu kısımlar var, fırsatınız varsa kaçırmayın derim :)
Aybiketa
Müslüm abinin fuar günü kahvaltıdaki anlatıklarından haberin varmı?Araç girişi yasakmış 5 km ye kadar..Havalar soğuk soğuğu geç herkesin illaki işi gücü vardır pazar gecesi dönüşü o kadar güvenli değil.Allah gostermesin zaten motorları araçtan sayan yok bizim ülkemizde. caydırma olarak algılamasın kimse ama mantıklı Müslüm abinin dedikleri, gidip gezemedikten sonra... :?
Valla haklısınız, çok kalabalık olacağı kesin ve büyük ihtimalle yağmur da yağacak.
Ama bunlar hesaplanarak alternatifli bir program hazırlandı.
İsterseniz programın son haline bir bakın..
Çanakkale organizasyonlarımız devam edecektir :)
arkadaşlar 18 mart çanakkale yağışlı ve fırtına gösteriyor
ayrıca syn.başbakan da yeni bir yer veya anıt açacakmış onun için trafik büyük ölçüde kapalı olacak gezmeden bir şey anlamıyacağız anca yol yorgunluğu .
gelin bizim tayfa bu işi 23 nisana kaydıralım hem sakin olur hemde 4x4 lük güzel bir organize
ya bide 23 nisanda gelibiboluya anzaklar gelecekmiş daha da iyi bir törenler düzenleneceğini duydum bizim bandırma gurubundan
şahsen ben 23 nisanı düşünüyorum
Çanakkale den Merhaba
Arkadaşlar Çanakkale olayına temkinli yaklaşıyorlar. Fikirlerinize saygı duyarım. Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.
Nisan Mayıs Aylarında da güzel bir program yapacağınızdan eminim. Hem rahat rahat gezilebilir. Sizleri burda görmekten onur duyarım. Sebahattin YANAR
O zaman nisan ayında yapılan anzakların festivalinde gideriz.Anzaklı düşmanlarımıza harp sanatını öğretiriz. :mrgreen:
iş yattı yani anlaşılan bu
18 MART ÇANAKKALE YOLCULARI
Arkadaşlar az önce ÇANAKKALE DEN Serkan Yenidünyanın gönderdiği 18 Mart etkinliğinin programını okudum, etkinlik tüm gün boyu sürüyor yani bu demektirki dönüş yolculuğu geceye kalacak.
İSTANBUL ile ÇANAKKALE arasındaki mesafe 320 Km bu motosiklet için uzun bir yol,hele grup sürüşü ile gidilecekse ortalama 70 Km hızla gidilir (molalar dahil) kaba hesapla 4.5-5 saatlik bir yol.
ARKADAŞLAR HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN GECE SÜRÜŞÜ ÖYLE HERKESİN SANDIĞI GİBİ DEĞİL, HAVA ŞARTLARI, KIYAFETLER, REFLEKTÖRLER, ARKA LAMBALAR,ÖN FARLAR, MOTORUN YÜRÜYEN AKSAMI,LASTİK,BENZİN,ARIZA BU BAŞLIKLARI TEK TEK DÜŞÜNÜP ÖYLE YOLA ÇIKILMALI, SİTE SAHİPLERİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK DİYE ALET OLMAYIN VEYA ORADA BAZI SİYASETCİLERİN SEÇİM YATIRIMINA DA ALET OLMAYIN.
18 mart ta gelibolu yarım adasına 30 bin insan gelecek bu bilgileri sizde öğrenebilirsiniz, bu insanların en az yarısı İstanbuldan gidecek yani 10-15 bin insan bu kalabalık bir kaç saat içinde dönüş için yola çıkacak yani Çanakkale İstanbul arasındaki yolun trafiği çok yoğunlaşacak bunların büyük çoğunluğu otobüslerdir bu otobüslerin şoförleri belki senede 2-3 kere Çanakkaleye giderler yolu tam bilmezler, dönüş yolundada sabah İstanbul daki servislerine yetişmek için acele ederler dolayısıyla tam bir trafik canavarı kesilirler, sen de motosikletinle onların gözünde yolda olmaması gereken bir araçsın seni yolda yok farzederek araç kullanır.
Gece karanlığında grup sürüşü tekniklerini de kimse bilmiyor, bir haftadır konuştuğum çeşitli site yöneticilerinin dönüş yolunun geceye kalacağından bile haberi yok, birinizin başına birşey gelse adamların umurunda değil sadece sitelerinin reklamını yapmak için gidiyorlar. Gece sürüşlerinde grubun başı ve sonu kontrolden çıkar kesin telsiz kontrolu şarttır. Ayrıca herkesin üstünde reflektörlü yelekler olması gerek.
ARKADAŞLAR BEN ÇANAKKALEYE GİTMEKTEN VAZ GEÇTİM, NİSAN AYI İÇERİSİNDE ÇANAKKALEYE BİR GEZİ DÜZENLEYİP GELİBOLU YARIMADASINI TAM OLARAK GEZMEK İSTİYORUM, SİZDE ÖYLE YAPIN.
ALLAH GİDECEKLERİ KORUSUN.
BU LİNGDEN ÇANAKKALENİN GEZİLECEK YERLERİNİN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU ANLIYABİLİRSİNİZ.
http://www.kenthaber.com/IlDetay.aspx?ID=567
HEPİNİZ BANA MÜSLÜM BABA DİYEBİLİRSİNİZ