Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
benim derim kalındır Müslüm baba 2002 den beri neredeyse her hacze gittiğimde, başıma gelmeyen kalmadı ki
Yanlız bende dersimi aldım. "Oduna insan muamelesi yapmayacaksın." yeni nesil ilginç bir jargon kullanıyor. değişik şekilde anlaşıyor. belki bundandır dedik. belki bizler toplu olarak tepki gösteriyoruz dedik. ama malum gerçek gün gibi ortada. "odun odundur. iyi niyetlede yaklaşsanız özü değişmez."
Büyük bir ihtimalle internette takılmaktan arkadaş bulamaya vakti olmayan , hack ile kafayı bozmuş bir genç arkadaş.iletişim güçlüğü çektiği için ve belkide bünyesi zayıf olduğu için insanlrı hack ile çökertmek ile tehdit edip tatmin oluyor.kendisini klavye başında güçlü görüyor.sanal alemin kralı hayallerini kuruyor
80 yıllarda bende böyleydim. ancak gerçeklik duvarına toslayıp hayatın kendisiyle yüzleşince ,o zamana kadar olmazsa olmaz , büyük bir vazife olarak gördüğüm boş işleri bırakıp hayata atıldım. hepimizin benzeri bir hikayesi vardır.Umarım bu arkadaş karakterini bir an önce düzeltip aklını başına alır yoksa bu kafayla giderse bir gün birisi çıkıp aklını alıverir. Allah ıslah etsin