Ya baba dersinki orda ben yarışıyom burda siz bana orda daha çok ihtiyaç var :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Ya baba dersinki orda ben yarışıyom burda siz bana orda daha çok ihtiyaç var :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yalova nire hayrabolu nireAlıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
hayrabolu denen küçük mütevazi trakya şehri tekirdağın bir ilçesi olup HANDO 'NUN şehrine 30km uzaktadır
bilmeyenlerin bilgilerine arz olunur...
HANDO' nun bu sitede verdiği en dişe dokunur cevap... :cheesy:
Görev yerim start alanı çok önemli bir bölge, her hakemin beceremediği bilgi ve tecrübe isteyen bir yer o yüzden bana izin vermezler sanırım ama salı günü yapılacak İstanbul bölgesi hakem toplantısında biraz ağlıyacağım ben yaşlandım yoruluyorum falan diye bakalım ne diyecekler.
Yemezler ama yinede deniyeyim.
ben yaşlandım yoruluyorum falan diye bakalım ne diyecekler. dersen hakemliği komple alırlar elinden o zamanda kırk yılda bir kaytaracağın zaman uyduracağın bahane olmaz, yarışa gidiyorum gibi. Sen en iyisi o parkur çok dikkat gerektiren bir yer olduğu için biraz da keyifsizim falan belki gözden kaçırabileceğim şeyler olur derken, o yarış için kadro dışı kalırısın.Alıntı:
Ben senin yerinde olsam yarışa giderdim, hatta o gece de orada kalırdım, anladın sen onu
Demek öyle ha Mehmet sen elime düşme.
Bu sıcakta Ankara dan Yalova ya kim gidecek, sen gelme ki ben de bahane bulayım gelmemek için. Aslında şaka bir yana da Muğla dan oğlum geliyor 10 Ağustos akşamı. Sipidinin hoşuna gitmeyecek ama gelme ihtimalim azaldı. Artçı koltuğunu da yeniliyorum bir arkadaşın sayesinde.Alıntı:
Müslüm baba ne zaman açacan bizim geziyi.............
Ben , diceğimi dedim ! Hele bi gelmeyin !
Yok ev sahibi almanya dan geldi , yok koltuğum ,yok radyatörüm, yok artçım...
Şaka bi yana , çarşamba günkü röne park buluşmasında da herkes, " aa çok yakın ve güzel yer, buraya da gidilmez mi canım" gibi yaklaşımlarda bulundu.
Buna rağmen , bize özel ortam hazırlartmışken... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
canım benim... bu sefer gelcem dedim... gelcem... ama cuma akşamından mı yoksa cumartesi gündüzden mi onu bilemiyorum... haftaya sana haber edicem... ama bungalov isterim...
Apartman çocuğu seni !Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Bungalow bitti ! Biz şezlong veya hamakta yatçaz ! Sen de öleee !
anaaaa... sattı hemen adam yaa... sen demiyomuydun bi sürü bungalov var diye... sen ne zaman geliceeni sööle ayıralim diye....üleee spiidiii... ne şezlong ne hamak... uygun fiyata pansiyon falan ister bu gönül... zati müzikle felan işim olmaz... raptor riders ve dahi deniz için gelicem... hem gönüller, hem de hafta sonu dinlentisi bir olsun diye gelicem... yorma beni oralarda duşlu wcli bi oda isterim... tek başıma, bi başıma....