Sağol kardeşim hanımı kandırabilirsem bi bakim erken gelmek istiyorum
Yazdırılabilir Görünüm
Sağol kardeşim hanımı kandırabilirsem bi bakim erken gelmek istiyorum
madem balık avlamak yasak
herkes balığını getirsin yanında isteyen varsa ben Mersin'den getiririm nede olsa araba ile gelecem
Lagos isteyen varmı ( tabii erken gelenler bitirecek )
vışşşş.. bende hamsi getiriim dedim ama mevsimi diill.... :P
Emrah kardeşim, kanun karşısında boynumuz kıldan ince. En güzeli sen bizi balık pazarına götürürsün seçeriz ızgaralıkları. Daha zahmesiz olur.
Heehehheeh.. Bana uyar, ama Lagos taa bi uyar..
lagos ne yavvvv..... hamsiye benziyomu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Okan kardeşim, ben de bilmem lagosu ama Akdeniz'li arkadaşlar bir methediyor sorma gitsin...
Ben üç cins balık bilirim: hamsi tava, hamsi ızgara, hamsi buğulama :D
Lagos veya Laos söyle kafası kocaman bir kaya veya kum balığıdır aslında kaya olanı daha güzel ve lezetlidir üstü şöyle kahverendi falandır etine gelince bembeyazdır
http://upload8.postimage.org/720210/lagos14.jpghttp://upload8.postimage.org/720215/lagos22.jpg
az bişi hamsiye benziyo ama kino baba.... şimdi eğri oturup doooru konuşalım....hamsinin hakkını hamsiye verelim :lol:
selçuğum yarıldım valla gülmekten...3 çeşit balık haaaa.... huahuahauhauhaha....
Evet selcuk kesinlikle katılıyorum 3 çeşit balık abi Hamsi
Hamsiyi böle 3 çeşit diyerek küçümseyemezsiniz teeesssüf ederim arkadaşlarım.Bu mübarek cinsin çorbası pilavı tatlısı dolması hamsikolisi vs vs say say bitmez yanınada mısır ekmeği offf of ama malesef zamanı deel
Kino bu orkinosları senmi yakaladın :cheesy: :cheesy:
E, karadeniz evladıyız Okanım, beynimiz fosforlu... :):)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Gündüz gündüz canım çekti şimdi. Mısır ununa bulanmış hamsi tava, yanında bol limonlu salata, roka, ağğğhhhh....
Mezgit'e de saygı duyarız bu arada ayrı mevzu. Tavası tabii...
Büyük balık denince de Lüfer buğulama ilk sırada gelir....
Akşam feneri bir balıkçıda söndürecez, anlaşldı...
Sellçuuuuuukkkkk... günahıma giriyoonn.. bu akşam olmasssssssss.....yarın cumaaaaa......sadece balık ta yenmess.. balıa karşı ayıp olur üzerine rakı lasıımmm.....uffşşşşş....aaaazımın suyu akdı....
yavv benimde canımı çektirdiniz vallah şincik. leyn bende mi akşam bi balık ( ve rakı ) yapsam ne :cry: :P
Hehehe
Hani derseniz ki İstinye'deki Fish var'a gidelim, uygun fiyata balığa doyalım, sohbetin dibine vuralım, ben varım. Üstelik bu akşam...
Toplam 25 YTL'ye babalar gibi doyuluyor.
Okanım toprağım, yüreğinin pardon midenin götürdüğü yere git. Ağlatma derya kuzularını... Hayat ertelemeyecek kadar kısa, bas gaza (senin sloganındı bu galiba :))
Bu arada 23 HAziran'a kadar böyle tali konular çıkacaktır. Affola...
Konuyu Eskişehir'e bağlamak gerekirse
Es es es ki ki ki es ki es ki es :):):):):)
bisde gelebilirmiyiz hanımımla sös rahatsız etmeyiz arkanızdan pırpır gelirisAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Adminim şu ana sayfa fazla boş kaldı bu ilk buluşma ana sayfadaki yerini alsamı acep
Yeniköylü-ua kardeşim.
Arkadaşlar Kapıdağ a Arslanlar gibi geldiler ve döndüler, Eskişehir e de aynı şekilde gelip dönecekleri için sen neden pır pır geleceksin ki. Sen de yengeyle beraber grupla Arslanlar gibi gelip döneceksiniz. Bu kadar basit, daha bu gezi işlerinin başındayız. Bu memleket bizim, Regalciler olarak her tarafa gidebiliriz.
Sağolasın Aksu baba allaha şükür kapıdağına geldik bi problemde yasamadık Eskişehirede gelicez aslanlar gibi bende cumadan cıkmayı planlıyorum tabi hanımla,Volkana takılmam ondan Yoksa bizi kim tutar.Yollar RRlar için yapılmış bekletmemek lazım yollar bizi beklerAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
:P :P :P :P yeniköylüm pırlantasız küpelim cuma sabahı saat 09,00 da boğaz köprü gişe çıkışı sağda uygun bir yerde hazır ol bize takılacaksanşimdilik sözde 4 motoruz ama ben kesinAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Komtanım Hazır kıta orda olucaz siz merak etmeyin
bu arada ben cuma dedim amma sanırım lastik patlatıcam... dün bi görüşmemiz oldu yeni bi festivalle... 25 günlük bi işin altına giriyorum... hatta nerdeyse eskişehire bile gelemeyebilirm... ama kesin olan şu ki cumadan çıkamıycakmışım gibi duruyor... tabii dediğim gibi gelebilirsem... ama ne güzee oldu işte... 4-5 motor diyodunuz.. maşşallah... gomtanım, rızam, inci örtmenim, mülüm babam, kubilay abim... ahanda size beşli bi gurup... hadi hayırlı yolculuklar şimdiden...
Alıntı:
ule saçlı sakallı 3 küpeli senin ipinlede kuyuya inilmezmiş ha ben sırf sizin hatırınıza cumadan cıkıyom be
sen çık yine gomtanım... bak ne güssel insanlar var... züpper insanlarla yol yapacaksaın... hemide züpper insanlarla züpper insanları görmeye çıkacaksın... keşke bende çıkabilcek durumda olsam.. ama durumları biliyosun... kötü bi kıştan sonra ii bi başlangıç sezona kısmetse... şimdi buluşma için 25 günlük işten vaz geçsem kızmazmısın bana... olm delimisin sen demez misin... durumları biliyon gomtanım... inşallah gelicem.. ama cumadan zor görünüyo...
tamamdır yarın konuşuruzAlıntı:
Galiba yine yalnız yol yapacağım. kıvıran kıvırana, volkan sen hariç :cry:
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...
hiçbir şekilde beklenilen büyüklükteki grup toplu çıkmamalı.gruplar en fazla 5 li olmalı ve 5 dak arayla çıkmalı.çıkış alınmadan önce bir sonraki istasyon molasının nerede verileceği bilinmeli herkesler o noktada buluşmalı.iki istasyon arası 150 km den fazla olmamalı.Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bu arada :
BÜYÜK BULUŞMAYA SADECE 12 GÜN KALDI
dinleyin RIZA HOŞGÖR abinizi... çok doğru ve mantıklı bir açıklamaAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
ewet abiler yaaw niye kaçırıyorsunuz tadımızı... :oops:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel hep beraber gidip hep beraber gelicektik işte... :P :P :P
ustalarımızdan yol yardımları alıcaktık.
bu ne şimdi parça pinçik :-1: :-1: :-1:
sevgili bull
tadını kaçırmak için değil yazılanlar.tadımızın kaçmaması için.ne kadar tecrübelisiniz bilmem uzun yolda ama tecrübeli olsan herhalde yazmazdın parça pinçik diye.bizim isteğimiz hepimizin hiçbir sorunla karşılaşmadan eskişehir e varması.ama olurda sen ve senin gibi düşünenler olur bir grup sizde öyle gelirsiniz .amacımız eskişehirde olmak kazasız belasız.
sevgilerimle
hayır Rıza abicim benim parça pinçik dediğim senin yol planın değil.
tabiki öyle 30-40 motor arka arkaya gidemeyiz - gitmemeliyizde
benim dediğim babaların bizi bırakıp ayrı gayrı gitmesi...
Zaten Alperde Kozyatagı buluşmasından sonra 5li 5li gruplarla çıkmayı planlıyodu aslında bunlarıda konuşmak planlamak için önümüzdeki hafta arası bi çay partisi yapabiliriz herkez uygun görürse tabi
merak etme sen.mutlaka bir bilen olacaktır sizinle.ben şimdiden diyeyim.Gökhan kardeşimi sıkıştırın sizinle gelmesi için.o cumartesi yola çıkıyor.ayrıca Alper de epeyce tecrübelendi sanırım.Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
uzun yol tebrübeli beyler.bu kardeşlerimizi cumartesi yanlız birakmazsınız dimi?
evet katılıyorum..... bir toplantı yapalım ve son durumları konuşalımAlıntı:
Aşırı iş yoğunluğum sebebiyle geziye katılamıyorum. İş durumumdan az-çok haberi olanlar anlayışla karşılayacaklardır. İstanbul neyse de, diğer illerden gelecek arkadaşları/abileri göremeyecek olmak çok koyuyor. Aslında il dışı o kadar geziye gittim ama... bu başka olacaktı.
Hayırlı yolculuklar millet. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.
Nihat hani bütün yoğunluğunu bu geziye verecektin :cry: :( ...Diğer toplantılara da gelmiyon niye. :? ...seni aramızda görmek istiyozz :roll: ... bak benim yeni püsükleti de deneyecektin hani :?
kaç kişi gideceksiniz bilmiyorum ama;Alıntı:
dörtlü beşli gruplar olarak gidin.bu küçük grupların arasına diğer araçları sokmayın.kendi şeridinizde yasal hız sınırları içinde şeridi doldurarak ilerleyin.
araç sürücüleri önünde motor görmek istemedikleri için korna,far yakma gibi yöntemlerle taciz ederler..kesinlikle aldırış etmeyin. yol vermek için
kenara çekilmeyin..dönüşlerde,virajlarda asla motorun önüne bakmayın.sürekli döneceğiniz yere bakın.nereye bakarsanız motor o yöne döner.asla unutmayın.viraj içinde arka frene özellikle basmayın...öndeki aracı geçecekseniz hep birlikte geçin..
Sevgili Aidikurt ben+1 arkadaşım(artcı) gelmek istiyoruz.Bunun için ne yapmamız gerekiyor?Bende öyle çadır,tulum falan yok.Ayrıca benimle gelmek istiyen iş arkadaşımın doğayla içiçe yaşama konusunda hiç deneyimi olduğunu zannetmiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.